Obavijesti

Sport

Komentari 57

Zadržite Brekala: Iz Dinama ne ide za manje od 10 milijuna €

Zadržite Brekala: Iz Dinama ne ide za manje od 10 milijuna €
4

MILIJUNSKI KLINCI Zainteresirani klubovi dosad su nudili upola manje nego što Zdravko Mamić traži za Brekala. A Ćorića neće dati za manje od 20 milijuna

VIDEO

U Dinamu vjeruju da će Josip Brekalo (17) na kraju ipak potpisati novi ugovor. Ponudili su mu ono što nisu niti jednom mladom igraču u povijesti kluba. I vjeruju da će Brekala takav ugovor zadržati u Dinamu...

- Nadam se da ću i dalje zabijati za Dinamo i da mi ovo neće biti jedini gol ovdje - rekao je nakon prvijenca protiv Hajduka Josip Brekalo.

Protiv Osijeka u nedjelju odigrao je relativno slabu partiju, ali je protiv Splićana bio u elementu. Pokazao je svu raskoš svojeg talenta, još jednom dokazavši da je definitivno igrač kojeg se pod svaku cijenu treba zadržati u Maksimiru.

Svjesna su toga i maksimirska braća, Zdravko i Zoran Mamić. Njih dvojicu čekaju pregovori s Josipovim ocem Antom. S pozitivnim ishodom, vjeruju braća Mamić.

Bayern mu je već došao u goste

Od izvora bliskog Dinamu doznajemo kako su već mnogi klubovi iskazali vrlo konktretan interes za Brekala. Ima u toj priči manjih, ali i velikih, najvećih klubova. Na popisu su Hoffenheim, HSV, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, minhenski Bayern, Everton, Manchester City...

I to su samo neki od klubova koji su u bliskoj prošlosti “opipavali” situaciju u Maksimiru, koji su se javili u klub.

Brekalo će u lipnju napuniti 18 godina, a ugovor s “modrima” ima do ljeta 2017. godine. I već sad je sasvim sigurno da iz Maksimira neće otići bez velike odštete.

Međutim, kako doznajemo, većina ovih klubova za Josipa je spremna platiti između tri i četiri milijuna eura.

Tek su rijetki među njima otišli do brojke od pet milijuna eura, ali i to je daleko od onoga što bi zadovoljilo čelnog čovjeka Dinama. Zdravko Mamić, tako je čvrsto odlučio, neće Brekala pustiti za manje od deset milijuna eura.

To je u ovom trenutku odšteta koju Zagrepčani žele za svoje talentirano krilo, ali pitanje je hoće li netko od navedenih htjeti toliko platiti za 17-godišnjaka.

Ne bude li takvih, Brekalo ostaje u Maksimiru.

Ako ne potpiše, selit će se na tribinu?

Talentirani krilni napadač, dakle, ima važeći ugovor, i ako ne potpiše novi, na kraju bi mogao završiti i na tribini. I to je opcija, koja bi bila pogubna za mladog igrača.

Dok za Brekala Dinamo traži deset milijuna eura, za drugog “wunderkinda“ Antu Ćorića želi čak 20 milijuna. Prošlog tjedna u Zagrebu su bili ljudi iz Manchester Cityja. Ne oni koji su ovlašteni za kupovanje igrača, ali City je ozbiljan kupac.

Iako, pitanje je hoće li platiti više od 15 milijuna eura. A Dinamo i Zdravko Mamić na Ćoriću i Brekalu žele zaraditi 30 milijuna eura.

Ispod toga će teško ići...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi