Obavijesti

Sport

Komentari 28

Zagreb bez Vuje teško stradao kod Barcelone, debitirali Kinezi

Zagreb bez Vuje teško stradao kod Barcelone, debitirali Kinezi
1

Barcelona je kod kuće pobijedila Zagreb 32-23 i nanijela mu deseti poraz u skupini Lige prvaka u 12. utakmici. Quan Wang stao je na gol hrvatskog prvaka i prezentirao se s lijepih 40 posto obrana

VIDEO

Rukometaši PPD Zagreba izgubili su u 12. kolu rukometne Lige prvaka na gostovanju kod Barcelone 32-23 i tako šanse za prolazak skupine odveli u sferu znanstvene fantastike.

Koliko je hrvatski prvak imao tanke šanse protiv najbolje španjolske momčadi dovoljno govori ponuda kladionica. Ako ste htjeli igrati na pobjedu Barcelone, ne biste mogli zaraditi ni jednu lipu! Koeficijent je, naime, bio 1,00, a na Zagreb astronomskih 28.

Pokretanje videa...

00:44

Pomogao nije ni izostanak trenera Veselina Vujovića kojeg je EHF kaznio utakmicom suspenzije i s 2000 eura zbog prigovora na suđenje na utakmici protiv Flensburga, koju je Zagreb izgubio prije tjedan dana u Areni 26-25.

Pitanje pobjednika praktički je bilo riješeno već u uvodnim minutama jer se Barcelona odvojila na 5-0, a prednost je samo dizala do osam razlike na poluvremenu (17-9), potom i najvećih +12 nakon serije 6-0 u nastavku (29-17). Gosti su minus ipak uspjeli svesti na jednu znamenku.

Miloš Božović bio je najefikasniji kod zagrebaša sa šest golova (ali iz čak 13 pokušaja), a toliko su na drugoj strani zabili Aron Palmarsson i Víctor Tomás González. Četiri je dodao Zlatko Horvat.

Matej Ašanin imao je osam obrana, a na gol hrvatskog prvaka prvi je put stao i Kinez Quan Wang koji se kalio u riječkom Zametu i momčadi Beijing Sport Universityja koju u SEHA ligi vodi Vlado Šola. I, štoviše, nije nikako razočarao, imao je četiri obrane i 40 posto uspješnosti. Uz njega, priliku je dobio i njegov sunarodnjak Yao Xueyan, desni vanjski koji je promašio jedini šut na meču. Njih dvojica prvi su Kinezi koji su zaigrali u povijesti Lige prvaka.

Zagreb je zakucan za dno ljestvice u skupini A sa samo jednom pobjedom, remijem i 10 poraza, ali još ima teoretsku šansu proći dalje. Doduše, za to bi se trebalo dogoditi da pobijedi Aalborg kod kuće 22. veljače pa i PSG u gostima 1. ožujka.

Ako se i to čudo dogodi, Celje bi moralo izgubiti kod Aalborga (nedjelja), od Barcelone kod kuće pa Flensburga u gostima. A i Elverum ne bi smio pobijediti ili PSG u gostima idući tjedan ili Aalborg u gostima. Složit ćete se, sve u svemu - nemoguća misija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom