Obavijesti

Sport

Komentari 1

Zagrebaši nakon dvije izolacije opet u akciji: Imamo jednog pod koronom i puno ozlijeđenih...

Zagrebaši nakon dvije izolacije opet u akciji: Imamo jednog pod koronom i puno ozlijeđenih...

Korone ima još, još više i ozljeda, ali Vlado Šola sad barem ima dovoljno igrača da ih povede u Zaporožje gdje će sutra (18:45, ArenaSport) probati uzeti prve bodove u sedmom pokušaju

VIDEO

Nakon mjesec dana pauze u akciju se vraćaju i zagrebaši. Korona ih je zaustavila na punih mjesec dana i, nakon Nantesa, odgodila im odlaske u Zaporožje pa Celje. Barem dvije utakmice moraju odigrati do kraja godine jer termina nakon reprezentativne stanke i SP-a teško da će biti, jer kreće i SEHA.

POGLEDAJTE VIDEO: Zagreb predstavio Vorija

Pokretanje videa...

Vori na predstavljanju u PPD Zagrebu 04:30

Korone ima još, još više i ozljeda, ali Vlado Šola sad barem ima dovoljno igrača da ih povede u Zaporožje gdje će sutra (18:45, ArenaSport) probati uzeti prve bodove u sedmom pokušaju. Kakva je forma, to nitko ne zna nakon dvije izolacije. Prije mjesec dana u Sutinskim vrelima bili su blizu, da nisu promašili toliko zicera, vjerojatno Ukrajinci ne bi odnijeli oba boda (24-23). 

- Sve nas je ovo vratilo korak unatrag u formi i energiji. Međutim, na zadnja tri treninga imamo određenu kvalitetu koju želim da pretočimo u kvalitetnu igru sutra protiv Motora. Imamo dosta igrača koji su ozlijeđeni i jednog koji je pod koronom, tako da je kadar jako skučen. No, ukoliko se budemo borili kao i prošlu utakmicu s njima, mislim da ćemo pokazati jednu dobru igru - optimizam je uoči puta širio trener Vlado Šola.

Matej Hrstić svakako će biti u kadru.

- Očekuje nas teško gostovanje jer je Motor svoju dobru formu pokazao zadnjom pobjedom u Nantesu. Igrali smo s njima pred mjesec dana i znamo ih jako dobro. Trebamo ponoviti obranu kao i u Zagrebu, ne dopustiti im lake golove, ali morali bismo popraviti realizaciju. Imamo jako dobre šanse i s dobrom realizacijom i pristupom u obrani možemo postići dobar rezultat i uzeti prve bodove ove sezone.

Zagreb: EHF Liga prvaka u Areni, PPD Zagreb protiv THW Kiel

Radivoje Ristanović prošle je sezone prelomio nekoliko utakmica svojim obrana, sutra bi mu trebala biti prva nakon što se ljetos vratio u klub.

- Nakon deset mjeseci neigranja zaista sam željan igre i pobjeda. Prošlu utakmicu bili smo jako blizu, ali ova utakmica je drugačija jer dolazimo tamo nakon dvije izolacije. Sigurno će to utjecati na naš rezultat, ali dat ćemo sve od sebe da pobijedimo i godinu završimo s bodovima u Ligi prvaka.

Nada je tu, a, koliko je realna, vidjet ćemo sutra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja