Obavijesti

Sport

Komentari 23

Drugi čovjek Ferrarija otkrio: Schumi ne može komunicirati

Drugi čovjek Ferrarija otkrio: Schumi ne može komunicirati

O zdravstvenom stanju Michaela Schumachera zna se jako malo, a mnogi su se nadali kako će se to promijeniti nakon izlaska Netflixovog dokumentarca o velikom Nijemcu. Ipak, neke informacije otkrio je Piero Ferrari

VIDEO

Novosti oko zdravstvenog stanja Michaela Schumachera strogo su čuvana tajna. Rijetko kada u javnost izlaze detalji vezani uz njegov oporavak nakon teške nesreće koju je doživio u prosincu 2013. godine na skijanju kada je pao i udario glavom od kamen.

Pokretanje videa...

Michael Schumacher 01:29

Ista situacija je i danas. O njegovom stanju zna se jako malo, a mnogi su se nadali kako će se to promijeniti nakon izlaska Netflixovog dokumentarca o velikom Nijemcu. No, mnogi su ostali razočarani jer nisu doznali baš neke velike novosti koje već nisu procurile. Autori filma ionako su najavili da detalje njegova zdravstvenog stanja neće otkrivati, a o sportskoj karijeri gotovo se sve zna.

Ipak, javnosti je neke informacije odlučio otkriti Piero Ferrari, potpredsjednik talijanskog diva i sin legendarnog Enza Ferrarija. Tvrdi kako je Schumi i dalje živ, no u teškom stanju. 

- Žao mi je što govorimo o njemu kao da je umro. On nije mrtav, samo ne može komunicirati - rekao je Ferrari, piše yahoo!sport.

Pamti ga po njegovoj nevjerojatnoj osobnosti, a i sam priznaje kako je imao veliku sreću upoznati Schumachera.

Pixsell

- Imao sam priliku ugostiti ga kod sebe. Pili smo crno vino. Baš je uživao u trenucima intimnosti i mira. 

Iako u dokumentarcu o Schumacheru nije bilo ništa rečeno o njegovom stanju, bilo je govora o tome kako živi danas.

Juergen Tap/DPA/PIXSELL

- Nikad nisam krivila Boga za to što se dogodilo. To je bila nesreća, moglo se dogoditi svakome. Dogodilo se nama i to je najgora stvar koja nam se mogla dogoditi - rekla je Schumijeva supruga Corrina i dodala:

- Užasno je stalno se pitati: zašto se to događa Michaelu, zašto nama, zašto ovako? Ali ipak, događa se i drugim ljudima...

PIXSELL

Bez njene skrbi Schumi bi teško preživio. Iako mnogi sumnjaju u kvalitetu njegova života, on je još tu, bori se. Mnogi su uvjereni, i vratit će se.

- Svima nedostaje Michael, ali on je to. Drugačiji je, ali je tu. I mislim da nam to daje snagu. Što god da se dogodi, učinit ću sve što mogu... Život ide dalje. Michael nas je uvijek štitio i sad mi štitimo Michaela - rekla je Corinna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu