Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Žao mi je zbog kornera, Milanu bi sigurno dopustio izvođenje'

'Žao mi je zbog kornera, Milanu bi sigurno dopustio izvođenje'
4

'Žao mi je zbog tog kornera, ali neću plakati. Pusti nas da izvedemo taj korner. Milanu bi to dopustio, kao i ostalim klubovima na ovom nivou. Daj nam korner kao nagradu dečkima za sve', rekao je Dejan Stanković

VIDEO

Uzvratna utakmica na San Siru između Milana i Crvene Zvezde u šesnaestini finala Europa lige ponovo je završila remijem (1-1), ali zbog jednog gola više u gostima Rossoneri prolaze u daljnju fazu natjecanja. 

Kaos u Milanu: Sudac nije dao da Zvezda izvede zadnji korner, krenulo naguravanje na terenu
Kaos u Milanu: Sudac nije dao da Zvezda izvede zadnji korner, krenulo naguravanje na terenu

Zvezda je do 70. minute igrala s igračem manje, ali su do zadnje sekunde pokušavali doći do pobjede i plasirati se u osminu finala. 

- Mogli smo proći. Nesretan penal, poništen gol... Ljut sam zbog crvenog kartona jer smo se posljednjih desetak minuta spremali  skroz napasti - rekao je trener Dejan Stanković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
AC Milan v Red Star Belgrade - UEFA Europa League - Round of 32 - 2nd Leg - Giuseppe Meazza

Četvrti sudac je pokazao tri minute sudačke nadoknade, a Zvezda je početkom četvrte izborila korner. Sudac Jesus Gil Manzano pokazao je igračima srpskog prvaka da ga izvedu, a nekoliko sekundi kasnije je označio kraj utakmice. 

- Bit će korner, bit će korner... Ne, nevjerojatno. Zašto ovo radi Španjolac? Ne može vjerovati Stanković, ne mogu vjerovati igrači Zvezde. Treba sačuvati živce u ovoj situaciji, nadam se da ste ih sačuvali, poštovani gledatelji - vikao je tada komentator srpskog Arenasporta.

AC Milan v Red Star Belgrade - UEFA Europa League - Round of 32 - Second Leg - Giuseppe Meazza

Dejan Stanković i njegovi igrači bjesnili su jer je sudac svirao kraj, okružili su Manzana i svašta mu dobacivali, ali on ih je samo ignorirao i odluku nije argumentirao. 

- Žao mi je zbog tog kornera, ali neću plakati. Pusti nas da izvedemo taj korner. Milanu bi to sigurno dopustio. Kao i ostalim klubovima na ovom nivou. Daj nam taj korner kao nagradu dečkima za sve što su napravili - razočaran je bio i Stanković koji je odmah nakon te odluke suca utrčao u teren i krenuo smirivati nogometaše.

AC Milan v Red Star Belgrade - UEFA Europa League - Round of 32 - 2nd Leg - Giuseppe Meazza
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...