Sport

Komentari 7

'Žao mi je zbog kornera, Milanu bi sigurno dopustio izvođenje'

'Žao mi je zbog kornera, Milanu bi sigurno dopustio izvođenje'

'Žao mi je zbog tog kornera, ali neću plakati. Pusti nas da izvedemo taj korner. Milanu bi to dopustio, kao i ostalim klubovima na ovom nivou. Daj nam korner kao nagradu dečkima za sve', rekao je Dejan Stanković

Uzvratna utakmica na San Siru između Milana i Crvene Zvezde u šesnaestini finala Europa lige ponovo je završila remijem (1-1), ali zbog jednog gola više u gostima Rossoneri prolaze u daljnju fazu natjecanja. 

Zvezda je do 70. minute igrala s igračem manje, ali su do zadnje sekunde pokušavali doći do pobjede i plasirati se u osminu finala. 

- Mogli smo proći. Nesretan penal, poništen gol... Ljut sam zbog crvenog kartona jer smo se posljednjih desetak minuta spremali  skroz napasti - rekao je trener Dejan Stanković.

Četvrti sudac je pokazao tri minute sudačke nadoknade, a Zvezda je početkom četvrte izborila korner. Sudac Jesus Gil Manzano pokazao je igračima srpskog prvaka da ga izvedu, a nekoliko sekundi kasnije je označio kraj utakmice. 

- Bit će korner, bit će korner... Ne, nevjerojatno. Zašto ovo radi Španjolac? Ne može vjerovati Stanković, ne mogu vjerovati igrači Zvezde. Treba sačuvati živce u ovoj situaciji, nadam se da ste ih sačuvali, poštovani gledatelji - vikao je tada komentator srpskog Arenasporta.

Dejan Stanković i njegovi igrači bjesnili su jer je sudac svirao kraj, okružili su Manzana i svašta mu dobacivali, ali on ih je samo ignorirao i odluku nije argumentirao. 

- Žao mi je zbog tog kornera, ali neću plakati. Pusti nas da izvedemo taj korner. Milanu bi to sigurno dopustio. Kao i ostalim klubovima na ovom nivou. Daj nam taj korner kao nagradu dečkima za sve što su napravili - razočaran je bio i Stanković koji je odmah nakon te odluke suca utrčao u teren i krenuo smirivati nogometaše.

Najčitaniji članci