Obavijesti

Sport

Komentari 3

Zavirite u kamp Messija i ekipe: Argentinci u studentskom domu

Zavirite u kamp Messija i ekipe: Argentinci u studentskom domu
4

U sklopu studentskog doma postoji poseban prostor za roštiljanje gdje će Messi i društvo moći napraviti argentinski steak i parilladu (miješano meso) što svi Argentinci obožavaju

VIDEO

Argentinska nogometna reprezentacija je u posljednjoj provjeri uoči početka Svjetskog prvenstva pobijedila Ujedinjene Arapske Emirate (5-0) nakon čega je otputovala u Dohu. 

Pokretanje videa...

Messijev 70-metarski mural oslikan u rodnom Rosariu nogometnog velikana VIDEO

U prijestolnici Katra nalaze se brojni luksuzni hoteli koje je većina reprezentacija odabrala za svoju bazu, ali Messi i ostatak momčadi bit će smješteni u studentskom domu koji je dio kompleksa Qatar Universityja. 

Neupitno je da si Argentinci isto ne mogu priuštiti, ali njihova želja da tijekom Mundijala mogu peći roštilj, bila je veća od luksuznog smještaja s pet zvijezdica gdje im to ne bi bilo omogućeno. 

U sklopu studentskog doma postoji poseban prostor za roštiljanje gdje će Messi i društvo moći napraviti argentinski steak i parilladu (miješano meso) što svi Argentinci obožavaju. Govedina iz južnoameričke zemlje smatra se najboljom na svijetu pa su se iz stožera pobrinuli da istu dopreme u Katar, a imat će i posebnog kuhara. 

- Nekoliko puta smo obišli studentski kampus i uvjerili se da je najbolji izbor. Roštilj je igračima i svima u stručnom stožeru jako važan. Znamo da su druge reprezentacije odabrale luksuzni smještaj, ali nama je u fokusu osvajanje Svjetskog prvenstva. Da bismo to ostvarili, igrači se moraju osjećati kao kod kuće - rekao je jedan od reprezentativaca. 

Hrvatski reprezentativci se nakon napornih treninga vole opustiti uz partiju pikada, uz PlayStation, stolni tenis, biljar ili stolni nogomet, a s obzirom na to da e iznajmljivanje takvih stvari u Kataru veliki trošak, navedene igre su poslali brodom u posebnom kontejneru. 

Argentina je u skupini C sa Saudijskom Arabijom, Poljskom i Meksikom, a prvi susret igraju 22. studenog protiv Saudijaca s početkom u 11 sati. 

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'