Obavijesti

Sport

Komentari 0

Završnica UniSport sezone u Poreču: Tehničari iz Splita uzeli nogometno zlato protiv Zagreba

Završnica UniSport sezone u Poreču: Tehničari iz Splita uzeli nogometno zlato protiv Zagreba
6

Žar borbe i želja za pobjedom vladala je na svakom sportskom borilištu, a u Poreču su odličjima okrunjeni najbolji studenti i studentice u 12 sportova

VIDEO

Nakon dva veličanstvena natjecateljska dana, hrvatska akademska zajednica dobila je svoje prvakinje i prvake za ovu sezonu. U Poreču su odličjima okrunjene najbolje studentice i studenti sportaši u 12 sportova. Prestižan događaj Unisport Finals 2023 i ove je godine pokazao iznimnu vrijednost i raskoš sveučilišnog sporta.

Žar borbe i želja za pobjedom vladali su na svakom terenu pa tako i u “Zelenoj laguni“. U jeku euforije “najvažnije sporedne stvari na svijetu“, do titule studentskih sportskih prvaka stigla je momčad Sveučilišta u Splitu. U uzbudljivom polufinalu prvo su svladali nogometaše Tehničkog veleučilišta u Zagrebu s 3:1 da bi u finalu trijumfirali nad zagrebačkim Sveučilištem s rezultatom 4:2.

- Odlična utakmica dostojna finala s dva preokreta, prava utakmica u kojoj su obje ekipe išle na svaku loptu. Pehar se vraća u Split, pripala nam je ta čast i jako smo sretni. Profesori Erceg i Rađa su skupili jako dobru, mladu ekipu koja je zalog za budućnost - sa zlatom oko vrata poručio je Petar Jović u redovima Splićana.

U dvorani “Intersport“ koja je ugostila odbojku, do najsjajnijeg odličja dominantno je stigla momčad Sveučilišta u Zagrebu. U polufinalu su pobijedili riječko Sveučilište s 3:0, a zatim su s istim učinkom nadigrali Sveučilište u Osijeku za dolazak na sam vrh.

- Želim zahvaliti svojoj ekipi i čestitati na osvajanju prvog mjesta, zasluženo. Sve ovo ovdje u Poreču je neopisivo i to stvarno morate doživjeti. Čestitam svima i veselim se idućoj godini -  istaknuo je vidno uzbuđen igrač zagrebačke ekipe Karlo Jakovac.

Kad se sve zbroji, bila je ovo još jedna uspješnica u režiji organizatora, Hrvatskog akademskog sportskog saveza. Podrška članova akademske zajednice, dužnosnika iz javnog života Lijepe naše, baš kao i profesionalnih sportskih organizacija od kojih ćemo istaknuti Luku Marinovića, izbornika hrvatske ženske seniorske futsal reprezentacije koji je s tribina pratio finale ženskog futsala, najbolje govori o snazi Unisport Finals.

Simbioza sporta, obrazovanja, znanosti & dualnih karijera još jednom se pokazala kao dobitna kombinacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao