Obavijesti

Sport

Komentari 21

Zbog Belupa su neki treneri Hajduka ostali bez posla: Drugi će donijeti odluku ostajem li

Zbog Belupa su neki treneri Hajduka ostali bez posla: Drugi će donijeti odluku ostajem li

Nije korektno da pričam što Hajduk treba. Ja ću svakako reći svoje mišljenje koje će biti zasnovano na dubljoj analizi. Nešto će se vjerojatno i prodati, rekao je Karoglan na pitanje trebaju li Hajduku pojačanja

VIDEO

Hajduk će ovu godinu gotovo sigurno završiti na drugom mjestu, a sada je samo pitanje koliki će zaostatak biti za Dinamom. Splićani u subotu od 17.30 gostuju kod Slaven Belupa u 17. kolu HNL-a.

Pokretanje videa...

Hajduk i Dinamo remizirali na Poljudu 01:41

Belupo je na svome terenu često bio nepremostiva prepreka za hajdukovce. Štoviše, nekoliko trenera je smijenjeno nakon utakmice u Koprivnici. Ne zaboravimo, prošle sezone su im otkinuli vrijedne bodove i tako im praktički uništili snove o naslovu prvaka. Hajduk u Koprivnicu stiže nakon što se u utorak pobjedom protiv Mladosti plasirao u četvrtfinale Kupa. 

- Situacija u momčadi je dobra. Imamo dva treninga za spremiti Slaven Belupo. Najbitnije je da smo u ovom ritmu prošli bez ozljeda. Priprema za svaku utakmicu je slična kada si u Hajduku. Svaka utakmica je finale, svaka je ista - rekao je Mislav Karoglan.

Split: Susret 14. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Dinama

Zoran Zekić ove je sezone preporodio Slaven. Nakon 16 kola nalaze se na četvrtom mjestu s 25 bodova. Hajduk ima devet bodova više.

- Kolega Zekić je napravio fenomenalan posao. Slaven je na četvrtom mjestu. Oni su ti o kojima bi se trebalo pričati. Svaka utakmica ima svoju priču, nosi drugačiji kontekst. Ne obazirem se na tradiciju, bitno je da se pokušamo nametnuti od prve minute, biti spremni slijediti plan. Nadam se da ćemo nastaviti pozitivan niz. Vjerujem uvijek u dobro. Znam da je momčad u dobrom stanju. Ne znam zašto ne bih vjerovao da ne nastavimo niz.

Mladost Ždralovi i Hajduk sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa Mladost Ždralovi i Hajduk sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

Mladi Dominik Prpić igrao je cijeli susret protiv Mladosti. Hajduk ima problema u zadnjoj liniji pa hoće li nastupiti i protiv Belupa?

- Sviđa mi se način na koji je odgovorio Prpić. Njegovo je da kopa, radi, on je jedno jako zdravo dijete. U mlade igrače treba vjerovati, stvoriti pozitivan kontekst. Imamo veliki roster.

Njegovi prethodnici nisu se najbolje proveli u Koprivnici. Prošle sezone Jens Gustafsson smijenjen je nakon poraza, a Valdas Dambrauskas je remijem upropastio priliku da Dinamu zagorča život u borbi za naslov. Posljednji put Hajduk je slavio prije dvije godine. 

- Svaka utakmica je bitna. Ne vjerujem da je netko izgubio mjesto zbog jedne utakmice. 

Zaostali susret 4. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Gorice

I po tko zna koji put ove sezone, Karoglana je za kraj dočekalo pitanje. Hoće li ostati na klupi?

- Ja sam savršeno miran. Predsjednik i sportski direktor će donijeti odluku. Nikada nisam uzimao poraz kao opciju.

Posljednja je utakmica u ovoj godini, a nekim igračima možda će to biti i posljednja u bilom dresu. Treba prodavati kako bi klub preživio, prvi u izlogu uvijek je Stipe Biuk, možda dođu i pojačanja...

- Nije korektno da pričam što Hajduk treba. Ja ću svakako reći svoje mišljenje koje će biti zasnovano na dubljoj analizi. Nešto će se vjerojatno i prodati. Ima dovoljno pametnih ljudi koji će donijeti odluku. Imamo fenomenalan roster i dobar kostur momčadi - zaključio je Karoglan. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling