Obavijesti

Sport

Komentari 13

Zbog zaručnice kršio policijski sat, izlazio iz izolacije, a sad je pozitivan na korona virus...

Zbog zaručnice kršio policijski sat, izlazio iz izolacije, a sad je pozitivan na korona virus...

Luka Jović je prije dva dana zabio dva gola Rusiji i osigurao Srbiji ostanak u Ligi B Lige nacija, ali po povratku u Madrid dočekale su ga loše vijesti. Test na korona virus bio je pozitivan...

VIDEO

U ožujku je prekršio obaveznu mjeru samoizolacije. Tijekom lockdowna je otišao iz Madrida u Beograd, imao je obvezu boraviti u karanteni 14 dana, ali on je bez pardona hodao po restoranima i trgovinama. Zbog toga je Luka Jović (24) bio glavna tema španjolskih i srpskih medija, a i ovaj put je. Nije prekršio mjere, već je dobio pozitivan test na korona virus. 

Pokretanje videa...

Santiago Bernabeu 00:53

Srpski napadač je bio na okupljanju s reprezentacijom, a po povratku u klub se testirao na virus, objavio je Real. Test je na kraju bio pozitivan, a to je stvorilo glavobolje treneru Real Madrida Zinedineu Zidaneu čiju momčad je pokosila korona. Hazard, Casemiro i Militao su još ranije bili pozitivni, a već neko vrijeme nema Karima Benzeme koji je ozlijeđen.

Jović je posljednjih desetak dana proveo s reprezentacijom Srbije kojoj je prije dva dana donio ostanak u Ligi B Lige nacija. Srbija je pobijedila Rusiju 5-0, a napadač Reala zabio je dva komada. Bio je u odličnoj formi, zabio je i Škotskoj u kvalifikacijama za Euro, ali pozitivan test će ga sada na neko vrijeme 'izbaciti' iz nogometa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I to baš kada mu je krenulo. Jer prvu godinu u Realu ne pamti baš po dobrome. Prvo mu nije išlo na travnjaku, a onda je navukao bijes navijača sa svojim postupcima. 

Napadač Real Madrida u ožujku je prekršio policijski sat po odlasku iz Španjolske u Beograd kako bi proslavio 28. rođendan zaručnice Sofije Milošević. Španjolska je u vrijeme Jovićeva odlaska iz Beograda bila jedno od europskih žarišta korona virusa i 14-dnevna samoizolacija bila je nužna, a Jović se pravdao kako je otputovao uz posebnu dozvolu Realove liječničke ekipe. No morao je biti u kućnoj karanteni, što nije učinio.

FILE PHOTO: La Liga Santander - Osasuna v Real Madrid

Da situacija bude još gora, nakon 'lockdowna' se u "kraljevski klub" vratio sa slomljenom petnom kosti. I to, kako su pisali srpski mediji, jer je u vlastitoj kući pao sa zida.

Zbog njegova se bijega svađao i državni vrh, predsjednik Aleksandar Vučić rekao je da se Luka kaje i da ga ne treba kažnjavati, a premijerka Ana Brnabić rekla je da je neodgovoran i da će biti posla za istražne organe.

A Jović se s tim istražnim organima ni osam mjeseci poslije nije uspio dogovoriti. Ponudili su mu tako opciju oportuniteta da odbace kaznenu prijavu za nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, trebao je "samo" uplatiti 3,5 milijuna srpskih dinara ili oko 225.000 kuna.

Nije to napravio i sad bi se mogao suočiti i sa zatvorom. Naime, Prvo osnovno javno tužilaštvo podnijelo je Prvom osnovnom javnom sudu u Beogradu optužni prijedlog protiv Jovića, a odluči li sud u njihovu korist, Jović bi mogao provesti čak šest mjeseci u zatvoru, prenosi agencija Tanjug.

No prvo će se morati oporaviti od korona virusa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu