Sport

Komentari 2

Zbogom Koldingu, vrijeme je za Herning: Ne mislimo stati ovdje

Zbogom Koldingu, vrijeme je za Herning: Ne mislimo stati ovdje

Čekaju nas treninzi, testiranje i opet video. Međutim, najbitnija je sada psihologija, da shvatimo da smo napravili veliku stvar, ali da ne stanemo. Želimo ponovno učiniti Hrvatsku sretnom i ponosnom, poručio je izbornik Šoštarić

Nije opet bilo puno sna za Hrvatice. Dok su proslavile slanje Njemica kući i ulazak u povijesno polufinale, pa se spakirale, doručkovale, već su u srijedu ujutro krenule za Herning. Nije baš bilo nešto vremena za odspavati ni u autobusu jer u pitanju su tek dva sata vožnje prema sjeveru Danske. Tko je stigao...

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje rukometašica

Kolding, onaj južniji dio, sada je prošlost, ostat će u najljepšem sjećanju, za sva vremena. Francuska, uz Norvešku jedina neporažena na turniru, u petak (18:00) nas čeka u polufinalu, prvi put i na HRT-u. Eto, ne mogu tu Francusku zaobići ni rukometašice.

- Vrlo kratko smo se veselili, preselili smo se jutros u Herning i krećemo s video-analizom - poručio je s nove danske lokacije izbornik Nenad Šoštarić.

- Čekaju nas treninzi, testiranje i opet video. Međutim, najbitnija je sada psihologija, da shvatimo da smo napravili veliku stvar, ali da ne stanemo. Želimo ponovno učiniti Hrvatsku sretnom i ponosnom.

EHF Euro Women

Larissa Kalaus zablistala je na u Koldingu, kamo sreće ako je još bolje ostavila za Herning.

- Definitivno će to biti jedna drugačija utakmica za sve nas, ali očekujem jednaku borbu kao i dosad.

Vremena imamo dovoljno i za odmor i za pripremu, kad već nismo za Francusku u kvalifikacijama za ovaj Euro jer, sjećamo se, nakon dva kola i dvije pobjede nad Islandom i Turskom EHF je na Euro poslao sve s prvog i drugog mjesta. 

Najčitaniji članci