Obavijesti

Sport

Komentari 9

Ždrijeb mazio Olićev Bayern, Ligu prvaka lovi preko Züricha

Ždrijeb mazio Olićev Bayern, Ligu prvaka lovi preko Züricha
1

Kako bi osigurali Ligu prvaka minhenski će nogometaši morati svladati Zürich. Naizgled lagan ogled za Bayern u kojem igraju hrvatski reprezentativci Olić i Pranjić

VIDEO

Nogometaši minhenskog Bayerna moraju u dvije utakmice biti bolji od Züricha i opet će nastupiti u Ligi prvaka. Takav ždrijeb je posve oduševio njihovog novog trenera Juppa Heynckesa.

- Mislim da nismo mogli bolje proći, makar ne želim, niti podcjenjujem našeg suparnika. Prvenstveno se radujem ovakvom ždrijebu jer ne moramo daleko putovati, a to je povlastica - rekao je trener koji u svojoj svlačionici ima dva hrvatska nogometaša, Ivicu Olića i Danijela Pranjića.

Vjerojatno najkvalitetniji meč zadnjeg pretkola Lige prvaka je onaj između Arsenala i Udinesea.

- Dobili smo jako teškog i uglednog suparnika. Ujedno moram reći da su te dvije utakmice velika čast za nas, kao i našim nogometašima, no jasno je svima da ćemo teško do Lige prvaka - rekao je generalni menadžer Udinesea Franco Collavini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić