Obavijesti

Sport

Komentari 11

Želite Bogdanovića gledati na All Staru? I vi možete glasati!

Želite Bogdanovića gledati na All Staru?  I vi možete glasati!
1

Nitko od Hrvata nije nikada nastupio na ovoj utakmici, ali zato su naši nastupali na utakmicama svijet vs. SAD te na natjecanju u tricama na kojem je sudjelovao Dražen Petrović...

VIDEO

Prosjek od 21.1 koša po utakmici, važni šutevi za pobjedu, nekoliko susreta s 30 ili više poena. Odlike vrijedne sudjelovanja na All Staru, zar ne? Da, to su statistike najboljeg hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića koji u Utah Jazzu igra sezonu života. Ovlasti su mu ogromne, a kada god ostane sam, Mitchell, Conley i društvo odmah lansiraju loptu njemu u ruke jer unaprijed znaju epilog.

NBA liga otvorila je pravo glasanja za All Star utakmicu koja će se 16. veljače 2020. godine održati u Chicagu, a među slavnom ekipom može biti i hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović

NBA: Memphis Grizzlies at Utah Jazz

Navijači imaju pravo glasanja jednom u 24sata, a glasati možete na službenoj NBA stranici, na aplikaciji NBA ili jednostavno na google napišete 'NBA All Star vote' i ime igrača. Glasovi navijača znače 50 posto, a u ostalih 50 posto biraju navijači i mediji. Dakle, trk na vaše laptope, tablete, mobitele i dajte glas hrvatskom košarkašu koji je definitivno zaslužio nastup na All Star vikendu. Glasati možete OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dva igrača koji budu imali najviše glasova će ujedno dobiti titulu kapetana te će odabrati početke petorke, a ostale igrače će odabrati treneri.

Nitko od Hrvata nije nikada nastupio na ovoj utakmici, ali zato su naši nastupali na utakmicama svijet vs. SAD koje se održavaju uglavnom dva dana prije samog 'finala' vikenda, odnosno All Star utakmice, a Dražen Petrović je sudjelovao na natjecanju u tricama. Babo je jako blizu i tome.

Ove sezone ima 44,6 posto uspješnosti s trice što je fantastičan postotak. Nastup na All Staru bi za njega definitivno bila kruna karijere i dokaz da je došao do samog košarkaškog vrha. Tek mu je 30 godina, a u sebi ima još jako puno dinamita.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu