Obavijesti

Sport

Komentari 30

Željko Kopić: Još od juniora sam se napaljivao na Hajduk

Željko Kopić: Još od juniora sam se napaljivao na Hajduk
1

Trener Slaven Belupa rušio je Splićane s Lučkim i sa Zagrebom, a u nedjelju 'bile' dočekuje u Koprivnici. Priznaje kako se još od juniora posebno napaljuje na Hajduk

VIDEO

Uz Rijeku, Hajduk u ovom trenutku igra najbolji nogomet u HNL-u.  Respektiram njihov niz pobjeda i utakmica bez primljenog gola, ali vjerujem u sebe, svoje suradnike i igrače, mi sutra idemo na pobjedu, najavio je susret s Hajdukom Željko Kopić, koji je kao trener Lučkog, Zagreba i Slaven Belupa često za Splićane znao biti 'crna mačka'.

Hajduk u Koprivnicu stiže u seriji od čak devet prvenstvenih utakmica bez poraza te sedam bez primljenog gola. No više od sjajne serije Splićana, trenera Slaven Belupa brine vremenska prognoza.

- Kiša pada danima i čini se kao da nikad neće prestati. S obzirom na to da i Hajduk i mi igramo tehnički dotjeran nogomet, veliko je pitanje što ćemo od toga pokazati na terenu ako kiša i dalje nastavi padati. Pitanje je tko će se bolje snaći u nemogućim uvjetima - zabrinut je trener Slaven Belupa, jedan od rijetkih u HNL-u, koji ima pozitivan skor protiv Hajduka.

- Uvijek me pitaju jesam li posebno napaljen na Hajduk, a ja im odgovaram da jesam, ali za mene je to i normalno i sportski. Pa tko nije napaljen na Hajduk? Hajduk je veliki klub, sjećam se da sam još kao kapetan juniora Dinama jedva čekao igrati protiv Hajduka, u kojem su tada igrali Tudor, Leko, Pletikosa... Pa kome Hajduk nije inspiracija i motiv?

Kopićeva momčad propustila je u četvrtom kolu vodstvo od 2-0 na Poljudu i priliku da po prvi put u povijesti pobijedi Hajduk.

- Žao mi je te utakmice, imali smo i igru i vodstvo, ali smo sami krivi za taj remi. Šteta, nismo imali sreće, kao ni puno puta u ovoj sezoni. I mi smo četiri kola neporaženi, ali smo sva četiri puta bili u situaciji da lako možemo i do pobjede.

Za kolegu Burića ima samo riječi hvale.

- Vidi se njegov rukopis na igri Hajduka, da je to danas momčad s glavom i repom, da se točno zna tko što radi i da ta igra ima smisla. Hajduk uz Rijeku igra trenutno najbolji nogomet u HNL-u i ja kolegi Buriću skidam kapu. I za igru koju njegova momčad prikazuje, i za rezultate. Draže mi je gledati ovakvog Hajduka, nego Hajduka u problemima - zaključio je Kopić. 

Još uvijek nemate kvalitetan ručni alat? Brzo krenite u Metro!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu