LIVE VIDEO Rijeka - Gorica 1-0, gol Marca Pašalića za povratak na vrh | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 124

VIDEO Pašalić je bombom vratio Rijeci vrh HNL-a! Banić je skidao čuda, ali Gorici to nije pomoglo

VIDEO Pašalić je bombom vratio Rijeci vrh HNL-a! Banić je skidao čuda, ali Gorici to nije pomoglo
18

Već u sedmoj minuti dogodio se ključan trenutak, potencijalni hrvatski reprezentativac s 20-ak metara krasno je pogodio od stative u suprotni kut. U samoj završnici Gorica je mogla izjednačiti, Sopić je bacio sako

U susretu 13. kola Supersport HNL-a Rijeka je pred 5776 gledatelja na Rujevici pobijedila Goricu 1-0 vrativši se na vrh ljestvice.

Gol odluke zabio je Marco Pašalić u sedmoj minuti sjajnim udarcem sa 20-ak metara.

Sjajan gol Marca Pašalića pogledajte OVDJE.

Statistika Rijeka - Gorica:

Nakon što je Hajduk od petka bio na vrhu ljestvice, Rijeka je pobjedom protiv Gorice vratila "jedinicu" u svoje ruke.

Gorica je ove sezone dva puta pobijedila Dinamo, jednom je srušila i Hajduk, međutim protiv Rijeke nije išlo.

Domaćin je opasno zaprijetio već u četvrtoj minuti. Smolčić je sjajno ubacio s desne strane, Mitrović je pucao glavom, a golman Ivan Banić odbio je loptu. Tri minuta kasnije već je bilo 1-0. Fruk je donio loptu Pašaliću koji je sjajno potegnuo i lopta je od vratnice završila u mreži. Bio je to njegov četvrti gol ove sezone u HNL-u, te sedmi u svim natjecanjima.

U 22. minuti zaprijetio je i Marko Pjaca, ali je Banić još jednom dobro reagirao. Minutu kasnije zaprijetili su i gosti, pucao je Štiglec, ali je Labrović bio siguran.

U 35. minuti Banić je još jednom fantastično reagirao, ovoga puta golman Gorice je zaustavio udarac Nike Jankovića. U 41. minuti ponovo je pucao Janković preko živog zida, ali je Banić bio spreman. Najbolji igrač utakmice odlično je reagirao i u 59. minuti obranivši Pjacin udarac. Imao je čak sedam obrana, četiri unutar šesnaesterca.

Najbliže izjednačenju Gorica je bila u sudačkoj nadoknadi kada je dva puta opasno zaprijetila, ali je kod prvog udarca Radeljić izbacio loptu sa crte, a potom Ilečić nije zahvatio dobar ubačaj Ndockyta. Trener Rijeke Željko Sopić izgubio je živce i bacio sako u trenerski prostor, ali bodove ipak nije izgubio.

U posljednjem susretu ovoga kola od 17.10 sastaju se Dinamo i Lokomotiva.

Rijeka vodi na ljestvici s 26 bodova, Hajduk ima 24, Osijek 21, a Dinamo i Gorica po 19 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL, 13. kolo 15 sati , Rujevica, Rijeka
Rijeka
Pašalić 7'
1 : 0
Gorica
Sortiranje događaja
90+5'

Kraj utakmice! Banić je u završnici došao u napad, imala je Gorica i korner, ali pravog šuta nije bilo. Rijeka je sačuvala minimalnu pobjedu i vratila se na vrh ljestvice s dva boda ispred Hajduka. Marco Pašalić najzaslužniji je za to krasnim golom iz sedme minute.

90+1'

Uh, kakva šansa za Goricu! Rijeka je sad mogla prosuti sve. Radeljić je pogriješio, a potom Ilečić pucao u blok Radeljića! U nastavku akcije nisu gosti mogli do gola. Željko Sopić je poludio i bacio sako.

86'

Martin Šroler pokušat će nešto napraviti u napadu Gorice do kraja utakmice, dok Sopić radi dvije zamjene, Radeljić i Banda odmorit će Pjacu i Fruka.

80'

Izlazi Marco Pašalić uz pljesak nešto manje od 6000 gledatelja, zamijenio ga je Veldin Hodža.

71'

Nakon još dvije promjene kod Gorice (Kapulica umjesto Mitrovića i Pršir umjesto Solde), mijenja prvi put i Sopić. Jorge Obregon mijenja Momu Yansanea.

Komentari 124