Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Žene su mi se malo upucavale, ali ja volim samo muškarce...'

'Žene su mi se malo upucavale, ali ja volim samo muškarce...'
5

Ana je tenisku karijeru okončala 2016. godine, a Bastian nogometnu prije manje od mjesec dana. Krajem kolovoza dobili su drugog sina i sada počinju novi život u luksuznoj austrijskoj rezidenciji

VIDEO

Sretan rođendan predivnoj majci i supruzi Ani, imali smo još jednu savršenu zajedničku godinu, a sada se radujem sljedećoj sa našom obitelji. Napisao je to u srijedu svježi nogometni umirovljenik Bastian Schweinsteiger (35) na svom Instagram profilu.

Pokretanje videa...

Ana Ivanović i Schweinsteiger 00:32

Njemački nogometaš profesionalnu je nogometnu karijeru okončao prije mjesec dana, a njegova supruga, srpska tenisačica Ana Ivanović, reketa se ostavila 2016. kada se par vjenčao u Veneciji.

U ožujku 2018. rođen je sin Luka, a u kolovozu ove godine Ana i Bastian dobili su i drugog sina čije ime još nisu javno objavili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are bursting with love and happiness. Our boy got a little brother 💙💙

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Nakon godina putovanja i seljenja s kontinenta na kontinent (Schweinsteiger je zadnje dvije godine karijere igrao u Chicagu) sada su se skrasili u svom luksuznom domu u podnožju austrijskih Alpa, u Kitzbühelu.

Ana upravo danas slavi svoj 32. rođendan, a prije više od desetljeća, tada još kao teniska senzacija i ljepotica za kojom su uzdisali milijuni obožavateljica i obožavatelja te djevojka španjolskog tenisača Fernanda Verdasca, za britanski Observer je rekla:

- Nikada nisam bila tip osobe koja ide na partije. Takve vrste opijanja nisu za mene. Žene su mi se upucavale, ali priznajem da sam poprilično alergična na lezbijke, jer volim samo muškarce. Za pobjedu u Wimbledonu ne bih dala dušu jer... Duša mi je vrlo potrebna. Ni baku i djeda ne dam za Wimbledon jer ih puno volim, a ne bih niti pojela psa ili gola skočila u Temzu ili nešto slično - smijala se Ana Ivanović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make every workout count #createdwithadidas

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Na vjenčanju sa Schweinsteigerom u Veneciji goste je zabavljala naša pjevačica Nina Badrić pa o tome obavijestila svoje pratitelje na Instagramu:

- Predivno vjenčanje. Prvi dan je gotov. Presretna sam zbog mladenaca, a mladenka je prekrasna. Ponosna sam što sam ovdje...

Schweinsteiger neće razmišljati o tome što mu je činiti nakon kraja karijere. Već je dogovorio angažman na ARD-u, prvom programu njemačke državne televizije na kojem će raditi kao suvoditelj i sukomentator/nogometni ekspert.

Ana Ivanović je glasnogovornica Adidasa i Unicefova ambasadorica, a njihov novi dom u Austriji vrlo je blizu Oberaudorfa, bavarskog mjestašca u kojem je odrastao Schweinsteiger.

Ana je rođena Beograđanka, a teniska profesionalka postala je sa 18 godina. Bila je prva tenisačica svijeta 2008. godine kada je osvojila Roland Garros.

Već sa 17 postala je svjetski poznata i zbog fantastičnog teniskog talenta i zbog ljepote. Ta ju je kombinacija lansirala u fokus svjetskih medija, a Bastian Schweinsteiger sa Bayernom i Njemačkom osvojio je ama baš sve što se u nogometu može osvojiti: od Bundeslige preko Lige prvaka do naslova svjetskog prvaka sa Elfom 2014. u Brazilu.

Pokretanje videa...

12:01
 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica