Sport

Komentari 12

'Žene su mi se malo upucavale, ali ja volim samo muškarce...'

'Žene su mi se malo upucavale, ali ja volim samo muškarce...'

Ana je tenisku karijeru okončala 2016. godine, a Bastian nogometnu prije manje od mjesec dana. Krajem kolovoza dobili su drugog sina i sada počinju novi život u luksuznoj austrijskoj rezidenciji

Sretan rođendan predivnoj majci i supruzi Ani, imali smo još jednu savršenu zajedničku godinu, a sada se radujem sljedećoj sa našom obitelji. Napisao je to u srijedu svježi nogometni umirovljenik Bastian Schweinsteiger (35) na svom Instagram profilu.

Njemački nogometaš profesionalnu je nogometnu karijeru okončao prije mjesec dana, a njegova supruga, srpska tenisačica Ana Ivanović, reketa se ostavila 2016. kada se par vjenčao u Veneciji.

U ožujku 2018. rođen je sin Luka, a u kolovozu ove godine Ana i Bastian dobili su i drugog sina čije ime još nisu javno objavili.

Nakon godina putovanja i seljenja s kontinenta na kontinent (Schweinsteiger je zadnje dvije godine karijere igrao u Chicagu) sada su se skrasili u svom luksuznom domu u podnožju austrijskih Alpa, u Kitzbühelu.

Ana upravo danas slavi svoj 32. rođendan, a prije više od desetljeća, tada još kao teniska senzacija i ljepotica za kojom su uzdisali milijuni obožavateljica i obožavatelja te djevojka španjolskog tenisača Fernanda Verdasca, za britanski Observer je rekla:

- Nikada nisam bila tip osobe koja ide na partije. Takve vrste opijanja nisu za mene. Žene su mi se upucavale, ali priznajem da sam poprilično alergična na lezbijke, jer volim samo muškarce. Za pobjedu u Wimbledonu ne bih dala dušu jer... Duša mi je vrlo potrebna. Ni baku i djeda ne dam za Wimbledon jer ih puno volim, a ne bih niti pojela psa ili gola skočila u Temzu ili nešto slično - smijala se Ana Ivanović.

Na vjenčanju sa Schweinsteigerom u Veneciji goste je zabavljala naša pjevačica Nina Badrić pa o tome obavijestila svoje pratitelje na Instagramu:

- Predivno vjenčanje. Prvi dan je gotov. Presretna sam zbog mladenaca, a mladenka je prekrasna. Ponosna sam što sam ovdje...

Schweinsteiger neće razmišljati o tome što mu je činiti nakon kraja karijere. Već je dogovorio angažman na ARD-u, prvom programu njemačke državne televizije na kojem će raditi kao suvoditelj i sukomentator/nogometni ekspert.

Ana Ivanović je glasnogovornica Adidasa i Unicefova ambasadorica, a njihov novi dom u Austriji vrlo je blizu Oberaudorfa, bavarskog mjestašca u kojem je odrastao Schweinsteiger.

Ana je rođena Beograđanka, a teniska profesionalka postala je sa 18 godina. Bila je prva tenisačica svijeta 2008. godine kada je osvojila Roland Garros.

Već sa 17 postala je svjetski poznata i zbog fantastičnog teniskog talenta i zbog ljepote. Ta ju je kombinacija lansirala u fokus svjetskih medija, a Bastian Schweinsteiger sa Bayernom i Njemačkom osvojio je ama baš sve što se u nogometu može osvojiti: od Bundeslige preko Lige prvaka do naslova svjetskog prvaka sa Elfom 2014. u Brazilu.

Najčitaniji članci