Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ženska verzija Gorana: Po prvi Grand slam s ribom i salatom...

Ženska verzija Gorana: Po prvi Grand slam s ribom i salatom...
9

Čim sleti na australsko tlo, Jo Konta ide u isti restoran i naručuje isto jelo svaki dan, ribu sa salatom od riže. To joj je, kaže, lani na Australian Openu donijelo sreću i otišla je do polufinala

VIDEO

Johanna Konta jedna je od prikrivenih favoritkinja za osvajanje Australian Opena. Britanska tenisačica koja je do 2012. godine nastupala za Australiju stigla je na prvi Grand slam sezone nakon pobjede na turniru u Sydneyu.

Danas deveta tenisačica svijeta jako pazi na detalje i ne mijenja stvari kad joj ide. Podsjeća li vas to na nekoga? Da, zovu je ženskom verzijom Gorana koji je u Wimbledonu svaki dan gledao Teletubbiese, parkirao ispod istog drveta te koristio isti pisoar, pa makar morao čekati da se oslobodi iako je ostalih desetak bilo slobodno.

Lani je Konta u Melbourneu stigla do polufinala i svaki dan jela je isto jelo u istom restoranu. Čim je sletjela na australsko tlo, otišla je u svoj sretni restoran.

- Što sam prvo napravila kad sam došla? Pa otišla sam u restoran koji mi donosi sreću - rekla je igračica koja se rodila u Sydneyu pa nastavila:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To je australska verzija brze hrane, mi to zovemo 'fish and chips', samo, to nije 'fish and chips'. Dobiješ pečenu ribu sa salatom od riže - kaže simpatična Konta,  koja je u prvom kolu bez problema riješila 70. igračicu svijeta, Belgijku Kirsten Flipkens 7-5, 6-2.

Tennis - Australian Open - Melbourne Park, Melbourne, Australia

Andy Murray najavio je kako Konta može do svog prvog Grand slama.

- Laska mi kad netko to kaže, ali čeka me još dosta posla da uopće budem među potencijalnim osvajačicama Grand slama - rekla je Konta.

Tennis - 2015 AEGON International - Day Four - Devonshire Park Wimbledon 2015 Practice Days Johanna Konta Tennis - 2015 US Open - Day Six - Billie Jean King National Tennis Center
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu