Obavijesti

Sport

Komentari 1

Žestoki sudar hrvatskog igrača: Uremović dobio kopačkom po glavi, a suigraču razbio zube

Žestoki sudar hrvatskog igrača: Uremović dobio kopačkom po glavi, a suigraču razbio zube

Filip Uremović bio je jedan od najboljih igrača svog Rubina koji je pobijedio Zenit 2-1, no u prvom poluvremenu je slučajno udario suigrača Musajeva glavom po zubima te mu ih razbio, zbog čega je morao iz igre

VIDEO

Filip Uremović (24) postao je već standardno ime na popisu Zlatka Dalića i njegov poziv za kvalifikacijske utakmice u ožujku nije nikakvo iznenađenje, ali zato je pobjeda njegova Rubina nad Zenitom!

Pokretanje videa...

Trening Hrvatske na Poljudu 09:58

Uremović je za reprezentaciju debitirao u rujnu i od tada je neizostavan član na Dalićevu popisu, a baš na dan kada je izbornik objavio novi popis, Filip je odigrao maestralnu utakmicu. Rubin je srušio lidera prvenstva s 2-1 u 21. kolu, a hrvatski reprezentativac bio je kapetan svoje momčadi i jedan od najboljih igrača utakmice.

No jednu scenu iz 14. minute će htjeti što prije zaboraviti. 

Nogometaš Zenita Santos je ubacio u peterac domaćina, na lopti su bili naš Filip, koji ju je htio izbaciti glavom, te njegov suigrač Leon Musajev, koji ju je htio izbiti nogom. U pokušaju da izbaci loptu, Musajev je udario Uremovića kopačkom po glavi, a hrvatski nogometaš ga je nehotice udario glavom u zube i razbio mu ih. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video pogledajte OVDJE

Obojica su završila na travnjaku, ubrzo su uletjeli liječnici koji su zaustavili krvarenje na Uremovićevoj glavi te mu stavili povez, a njegov suigrač dobio je težak udarac po zubima i morao je zbog toga napustiti susret.

UEFA Nations League - League A - Group 3 - Croatia v France

To nije potreslo domaće nogometaše koji su poveli golom Despotovića iz penala u 41. minuti, Azmoun je izjednačio u 75., a pobjedu Rubinu donio je Makarov u 94. minuti! Dejan Lovren je, baš kao i Uremović, igrao cijeli susret. 

Sjajne partije ovog mladog braniča, ne samo na ovoj utakmici, već kroz cijelu sezonu, itekako vesele jer Filip je već pokazao da izbornik Dalić može računati na njega, a povratkom Šime Vrsaljka u reprezentaciju bi značilo da više neće krpati poziciju desnog beka te da bi u budućnosti mogao dobiti priliku na svojoj prirodnoj poziciji stopera. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani