Sport

Komentari 19

Zidane: Kovačić nam nedostaje, vraća se na terene idući tjedan

Zidane: Kovačić nam nedostaje, vraća se na terene idući tjedan

Rekao sam da nisam najbolji trener na svijetu. Ali trenutačno nisam ni najgori, kaže Zinedine Zidane koji priznaje da su mu nedostajali ozlijeđeni igrači. Mateo Kovačić jedan je od njih

Nakon teškog poraza kod Tottenhama, Real Madrid vraća se prvenstvenim utakmicama. U nedjelju ih čeka Las Palmas, a u najavi utakmice trener Zinedine Zidane otkrio je da će Mateo Kovačić sljedeći tjedan priključiti treninzima momčadi.

- Mateo Kovačić nam još uvijek nedostaje, ali i on će na teren sigurno sljedeći tjedan. Carvajal i Bale odradili su dva treninga, ali nisu spremni zaigrati protiv Las Palmasa. Njih dvojica odradila su dva treninga, ali nisu spremni zaigrati protiv Las Palmasa. Neću ih zvati na utakmicu, a Bale će propustiti i okupljanje velške reprezentacije - rekao je Zidane kojemu su se loši rezultati poklopili s ozljedama nekoliko važnih igrača.

- Naravno da mi nedostaje BBC! Nedostaju mi svi igrači kojih nema, stvarno. Nedostaje nam Bale, Carvajal, Kovačić... Svi mi nedostaju.

Trener Reala naglasio je da, unatoč negativnom nizu u kojemu se našao, ne proživljava najteže trenutke trenerske karijere.

- Rekao sam da nisam najbolji trener na svijetu. Ali trenutačno nisam ni najgori. Mislim da ovo nije moj najgori trenutak u trenerskoj karijeri. Nije dobar, ali nije ni najgori.

- Sada trebamo sve raditi s više energije i želje, a ja sam prvi koji će to napraviti - završio je Zidane.

Mateo Kovačić nije igrao od sredine rujna i propustio je 12 utakmica Reala.

Najčitaniji članci