Obavijesti

Sport

Komentari 8

Zidane poludio: Pa svaki dan me smjenjujete! Pokažite malo poštovanja prema meni...

Zidane poludio: Pa svaki dan me smjenjujete! Pokažite malo poštovanja prema meni...

Previše stvari pričate i morate nekad o tome povesti računa i preuzeti odgovornosti. Recite meni u lice sve što imate, a ne iza mojih leđa, govorio je bijesni Zidane...

VIDEO

Otkaz? Ja sam miran, uopće ne razmišljam o tome, govorio je trener Zinedine Zidane nakon Realove blamaže u Kupu i ispadanja od trećeligaša Alcoyana.

Pokretanje videa...

Santiago Bernabeu 00:53

Nakon svakog kiksa Madriđana, španjolski mediji spominju Zidaneov odlazak iz Reala. Već mjesecima ga sele, kao potencijalne nasljednike spominju Raula, Juliana Nagelsmanna i Massimiliana Allegrija. Francuski trener, koji je osvojio s Realom tri Lige prvaka i prošle sezone La Ligu, nije zaslužio takav tretman, no nije puno razbijao glavu o glasinama, mirno je odgovarao i na pitanja takve prirode. Ali sve do danas.

Champions League - Group B - Real Madrid v Shakhtar Donetsk

Real Madrid u subotu u sklopu 22. kola La Lige gostuje kod Huesce, a Zidanea je dan uoči utakmice dočekalo poznato pitanje. Hoće li podnijeti ostavku ukoliko klub opet kiksa?

- Jeste li ozbiljni kada me pitate hoću li otići? Pa svaki dan me smjenjujete! Ako vi znate odlazim li, zašto me to onda uopće pitate? Prošle godine smo osvojili prvenstvo. Da, mi, Real Madrid. Osvojili smo prvenstvo prošle godine, a ne prije deset godina. Pokažite malo poštovanja prema tome. Previše stvari pričate i morate nekad o tome povesti računa i preuzeti odgovornosti. Recite meni u lice sve što imate, a ne iza mojih leđa - rekao je bijesni Francuz koji je izgubio živce.

La Liga Santander - Deportivo Alaves v Real Madrid

Real je u ovoj sezoni prošao kroz nekoliko kriza. Prvo je opasno prijetilo ispadanje iz Lige prvaka nakon poraza od Šahtara u gostima, ali Madriđani su zaredali sa sedam pobjeda u svim natjecanjima i prebrodili krizu. No tako se barem činilo. Luka Modrić je već ranije govorio kako jednu utakmicu odigraju sjajno, a onda tri loše. I takav način ih je doveo do nove krize. 

U posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima Real je triput izgubio, samo jednom pobijedio i jednom remizirao. Prvo je uzeo samo bod u gostima kod Osasune pa izgubio od Athletic Bilbaa u polufinalu Superkupa. Uslijedio je potom i najbolniji udarac, a to je poraz od trećeligaša Alcoyana i ispadanje iz šesnaestine finala Kupa.

La Liga Santander - Real Madrid v Granada

Unatoč svemu što je učinio za klub i kao igrač i kao trener, navijači su zazivali njegov odlazak, a španjolski mediji su ga već smijenili. No već u sljedećem susretu Real je opet dominirao. Pobijedio je u gostima Alaves 4-1 i činilo se kako se opet vidi izron iz krize. No nakratko. U posljednjoj utakmici Real je kod kuće izgubio od Levantea 2-1 te se doveo u tešku situaciju u domaćem prvenstvu. Barcelona, koja je zaostajala desetak bodova, sada ima isti broj bodova, a Atletico Madrid deset bodova više uz utakmicu manje.

Unatoč teškoj situaciji, Zidane je rekao kako ni ne pomišlja otići s klupe, a od medija je zatražio poštovanje prema igračima i njegovom stožeru. Najavio je da će se na kraju sezone dogoditi neke promjene u klubu, ali nije htio otkriti o čemu je riječ. 

- Obećajem vam da ćemo se boriti za trofeje, da nećemo odustati do samog kraja. Mi smo momčad koja je uvijek tako postupala - zaključio je Zidane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu