Sport

Komentari 221

'Živim u predbračnoj čistoći, muške ne gledam kao nekad'

'Živim u predbračnoj čistoći, muške ne gledam kao nekad'

Blanka je velika vjernica i svaki uspjeh pripisuje Bogu. Vjera je sada dio svakodnevice cijele njezine obitelji, a nada se kako će jednog dana osnovati i vlastitu

Blanka Vlašić prolazila je kroz teške trenutke 2012. godine. Tada je otkrila Boga i preobratila se. Tijekom proteklog vikenda naša najbolja skakačica u vis bila je u Mariji Bistrici s mladim hodočasnicima, a tom prilikom za RTL je ispričala sve o svojem odnosu s Bogom.

Nakon operacije prije četiri godine izgledalo je kao da Blanka dugo neće kročiti na atletsku stazu i skakati.

- Imala sam osjećaj da nisam Blanka ako ne skačem. U tim trenucima duboke tuge Bog me pronašao - rekla je Blanka pa nastavila:

- Te ozljede su zapravo za mene bila velika milost jer me On na taj način pripremio za naše upoznavanje.

Blanka je velika vjernica i svaki uspjeh pripisuje Bogu. Vjera je sada dio svakodnevice cijele njezine obitelji, a nada se kako će jednog dana osnovati i vlastitu. No na muškarce ne gleda kao nekada...

- Dopuštam Gospodinu da ispiše taj scenarij. Radujem se budućnosti, otvorena sam za tu svoju priču - kaže hrvatska atletičarka.

Tu svoju priču čeka u predbračnoj čistoći.

- Bez Božjeg blagoslova nema se smisla upuštati u to. To je polovična definicija braka. Ja želim da to sve bude onako kako Gospodin Bog zamisli, to jedino tako može biti plodonosno u punini - zaključila je Blanka.

Najčitaniji članci