Obavijesti

Sport

Komentari 1

Žižić se onesvijestio nakon što je pao. Suigrači su plakali, a sve je gledala njegova zaručnica

Žižić se onesvijestio nakon što je pao. Suigrači su plakali, a sve je gledala njegova zaručnica

Žižić je izgubio svijest nakon udarca, pretpostavljali su da je progutao jezik. Svi su bili jako zabrinuti, molili su se i nadali da je ipak sve u redu, a nakon što su mu nekoliko minuta davali kisik, Ante je došao k sebi

VIDEO

Suigrač ga je nehotice udario rukom u glavu dok je išao napasti protivničkog igrača, a Ante Žižić (25) je pao i udario glavom o parket. Bio je to trenutak kada je cijela dvorana u Tel Avivu zanijemila. Izgledalo je strašno i ružno, neki nisu mogli ni gledati.

Te strašne scene vidjeli smo na utakmici Maccabi Tel Aviva i Hapoela iz Haife. Utakmica je prekinuta na 20 minuta u 17. minuti druge četvrtine kada je hrvatski košarkaš nakon jednog duela pao na parket. Igrači Maccabija i Hapoela okupili su se oko njega i napravili živi štit kako bi ga zaštitili od pogleda i omogućili liječnicima da rade svoj posao. Oni su istog trenutka uletjeli na parket i ukazivali mu pomoć. 

Upozoravamo kako je videozapis uznemirujućeg sadržaja. Pogledajte ga OVDJE.

Kako doznajemo, sve se to dogodilo pred očima njegove zaručnice, dok neki od igrača Maccabija od šoka nisu mogli zadržati suze. Izgubio je svijest nakon udarca, pretpostavljali su da je progutao jezik. Svi su bili jako zabrinuti, molili su se i nadali da je ipak sve u redu, a nakon što su mu nekoliko minuta davali kisik, Ante je došao k sebi. 

Kako doznajemo, liječnici su ga iz predostrožnosti uspavali i odveli u bolnicu na daljnje pretrage. Tamo se i probudio. S njim je u bolnicu otišla njegova zaručnica, supruga od suigrača Scottieja Wilbekina, hrvatski košarkaš Dragan Bender i još neki ljudi iz kluba. Wilbekin ga je pratio sve do kola Hitne pomoći, a kada se vratio, nije mogao prestati plakati. 

- Svi ste vidjeli što se dogodilo, u bolnici je, u dobrim rukama i nadamo se da nije ništa ozbiljno - rekao je glasnogovornik Maccabija prisutnim novinarima.

NBA: Philadelphia 76ers at Cleveland Cavaliers

Igrači Maccabija bili su u šoku, nikome nije bilo do košarke, bilo je najvažnije samo da s Antom bude sve u redu, ali morali su nastaviti. Iako su bili vidno potreseni, htjeli su pobjedu posvetiti Anti, ali nije išlo. Hapoel je slavio 123-114 nakon dva produžetka.

- Prije svega nadamo se da će Žižić biti dobro. A utakmicu smo morali nastaviti jer nam je raspored jako napregnut i na sastanku između službenih osoba i predstavnika oba kluba odlučili smo da se utakmica nastavi, koliko god bilo teško igrati nakon nesreće. Hvala svim igračima i želimo Žižiću sve najbolje i brz oporavak - oglasili su se čelnici izraelske košarkaške lige. 

NBA: Cleveland Cavaliers at Boston Celtics

Srećom, tijekom drugog poluvremena stigle su dobre vijesti. Ante se probudio nakon čega su ga podvrgnuli daljnjim pretragama, a kako doznajemo, iz bolnice su poručili kako će sve biti u redu s hrvatskim košarkašem.

- Ante Žižić je pri svijesti i razgovara s liječnicima. Na CT-u je sve bilo u redu. Ostat će na promatranju u bolnici do utorka ujutro - objavio je Maccabi. 

Izgledalo je strašno, ali srećom, bez većih posljedica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening