Obavijesti

Sport

Komentari 8

Šeba ne može: Prvo mu izbili zub, a onda još i taj gležanj...

Šeba ne može: Prvo mu izbili zub, a onda još i taj gležanj...
6

Dosta me boli, jedva hodam, tu je i oteklina... Čim dođemo u Pariz, ići ćemo na pregled pa ćemo znati više - rekao je Šeba jutro nakon velike pobjede protiv Španjolske, koju je slavio šepajući

VIDEO

Baš nam ne ide s tim desnim vanjskima. I prije nego što je počeo turnir, otpao je prvi izbor na toj poziciji, kapetan Marko Kopljar, a u njegove cipele uskočio je Luka Stepančić. I, kako to već ide, ozlijedio se neposredno prije polaska za Francusku.

Kad je to riješio, u utakmici protiv Egipta otišao je gležanj, bilo je vrlo upitno hoće li uopće moći igrati protiv Španjolske, izbornik ga je čak želio i sačuvati, ali - ništa od toga. Već na početku ogleda s "furijom" ozlijedio se i treći desni vanjski, gležanj je otišao i Luki Šebetiću. Peh za pehom za Kauboje...

- Dosta me boli, jedva hodam, tu je i oteklina... Čim dođemo u Pariz, ići ćemo na pregled pa ćemo znati više - rekao je Šeba jutro nakon velike pobjede protiv Španjolske, koju je slavio šepajući.

Do utakmice protiv Norveške imamo dva slobodna dana, ali Šebetić se nije usudio prognozirati hoće li biti spreman.

- Dat ćemo sve od sebe, i ja i naši liječnici, ali ne znam hoće li to biti dovoljno da nastupim u petak - tužnim glasom govorio je Luka, no čim smo ga podsjetili na večer prije, na pobjedu u četvrtfinalu, oči su zasjale.

- Uh, odlično je bilo, ne znam što bih rekao osim da sam jako sretan što sam u polufinalu Svjetskog prvenstva. Uz sve što nam se događalo uspjeli smo ostati momčad, prava ekipa. Mnogi su sumnjali da je nemoguće da ovo napravimo, ali evo nas, tu smo gdje jesmo, idemo u Pariz, među četiri smo najbolje momčadi na svijetu i borimo se za zlato - ponosno je govorio Šebetić, svjestan i sam da iz njegove perspektive ovo nije najbolji turnir, može on i puno, puno bolje.

No nije gležanj jedino što ga muči. Protiv Egipta je umalo ostao bez zuba, onoga koji se klima već jako dugo, još od jednoga gostovanja sa Zagrebom kod Veszprema. Zub, gležanj... To se zove žrtva za polufinale SP-a.

- Ma je, sve to stoji, ali nema veze... Toliko sam sretan što sam dio ovoga svega da bih stvarno jako volio zaliječiti se za polufinale, da barem malo mogu pomoći dečkima – opet se na trenutak rastužio Šebetić.

S njim ili bez njega, Luka je optimist uoči Norveške. Uostalom, nakon Španjolske se nije slavilo, posao još nije završen.

- Malo smo se družili, zezali, ali nije tu bilo nekog ludovanja. Sretni smo svi, ali nismo gotovi, nismo zadovoljni samo s ulaskom u polufinale. Bit će vremena za slavlja - poručio je Šebetić i odšepao svojim putem.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...
SLOVENCI SLAVE

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...

Slovenija je pobijedila Hrvatsku 31-30 za svoju prvu medalju u povijesti. Hrvatska je igrala čudesno, vodila je osam razlike, a onda je na 20 minuta 'nestala'. Poklonili smo Slovencima broncu...

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš
ŽIVOTNA PRIČA ZLATKA HORVATA

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš

Bilo je nekih ponuda, zvali su me i iz inozemstva, ali kad god bi došla neka ponuda, Zagrebova bi bila još bolja. I svaki put bih ostao, kazao je Zlatko dok je objašnjavao svoj cijeli jedan život u Zagrebovu dresu
Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda
IZ FRANCUSKE

Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda

Možete zamisliti kako je jučer bilo Zlatku Horvatu na sedmercu u zadnjoj sekundi za finale Svjetskog prvenstva. Poruke podrške stižu sa svih strana - Dario Šarić, Mario Mandžukić, braća Sinković...