Obavijesti

Sport

Komentari 31

Zlatan se vratio u reprezentaciju pa se rasplakao: Fali mi obitelj, tužan sam što ih neću vidjeti

Zlatan se vratio u reprezentaciju pa se rasplakao: Fali mi obitelj, tužan sam što ih neću vidjeti

Ako mene pitate, ja sam najbolji na svijetu, ali to ovdje ne pomaže. Samo želim svoje iskustvo staviti na raspolaganje momčadi i obećao sam izborniku da ću biti presudan faktor, kazao je Ibrahimović...

VIDEO

Većina nogometaša je s 39 godina već u mirovini, neki skupljaju posljednje plodove svog rada u egzotičnim zemljama igrajući za 'žnj' klubove, a netko igra za reprezentaciju i najbolji je igrač Milana. Taj netko je Zlatan Ibrahimović (39). Fenomen.

Pokretanje videa...

Zlatan Ibrahimović 01:40

Veliki Zlatan vratio se u švedsku nogometnu reprezentaciju nakon pet godina izbivanja, no njegova povratnička presica protekla je u emotivnom ozračju. Ibra je poznat kao 'bad boy', karizmatičan i 'tvrd', ali i on ima svoje bolne strane.

Njegova Švedska će u kvalifikacijama za SP u tjedan dana igrati protiv Gruzije, Kosova i Estonije te će njegova reprezentacija morati biti u karanteni, a Ibra se zbog toga i rasplakao.

Taj trenutak pogledajte OVDJE.

Dobio je pitanje o svojoj obitelji, a Zlatan je na to pustio suze pa priznao da mu je jako teško što neće moći vidjeti suprugu i sinove koji već neko vrijeme žive u Švedskoj dok je on u Milanu. Nakon toga je došao red na vedrije teme, a Ibra je ubrzo opet postao Ibra.

Serie A - Fiorentina v AC Milan

- Ako mene pitate, ja sam najbolji na svijetu, ali to ovdje ne pomaže. Samo želim svoje iskustvo staviti na raspolaganje momčadi i obećao sam izborniku da ću biti presudan faktor. To sada moram dokazati na terenu - kazao je nogometaš Milana.

Iako mu je 39 godina na leđima, Ibrahimović se odlučio vratiti u reprezentaciju nakon pet godina. Zlatan je otišao u reprezentativnu mirovinu nakon neuspjeha sa Švedskom na EP-u 2016. godine kada su ispali iz grupne faze s jednim remijem i dva poraza.

No s reprezentacijom nikad nije napravio ozbiljniji rezultat i to je boljka koja ga je kopkala sve do danas. Šveđani su u međuvremenu postali konkurentna reprezentacija pod vodstvom Anderssona, što smo se i mi mogli uvjeriti prošle godine, probili su se do četvrtfinala SP-a u Rusiji te su se plasirali na Europsko prvenstvo.

Ibrahimović je izrazio želju za povratkom u Švedsku. Izbornik Janne Andersson prvo nije htio jer nije htio remetiti mir u reprezentaciji vrlo dobro poznajući Ibrin teški temperament, ali ubrzo je razmislio i shvatio da bi mu donio više prednosti nego mana pa ga je odlučio pozvati za kvalifikacije za SP jer je i sam svjestan koliko pojačanje će to biti za njega i ostale igrače.

EURO 2016 - Group E Sweden vs Belgium

- Izbornik i ja znamo što je najbolje za reprezentaciju i danas sjedim ovdje pred vama. Ako sam ovdje, to nije zato što se zovem Zlatan Ibrahimović, već zato što zaslužujem biti ovdje - rekao je Zlatan pa nastavio:

- Sve što sam prije radio ne znači ništa. Osjećam se dobro, želim biti uključen i osjećam da još uvijek mogu dati doprinos reprezentaciji. Ja sam samo dio slagalice - kazao je on. 

FIFA World Cup - UEFA Qualifiers - Sweden Press Conference

Zlatan je jedan od najboljih nogometaša u povijesti Švedske te najbolji strijelac reprezentacije sa 62 gola u 116 utakmica. Debitirao je 2001. godine, nastupao je na četiri Eura i dva SP-a, a obzirom da se vratio u reprezentaciju nakon pet godina, za vjerovati je da će ga Andersson voditi i na Europsko prvenstvo ove godine na kojem će Šveđani igrati u skupini sa Španjolskom, Poljskom i Slovačkom. 

I tako. King is back.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica