Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Znam da se Novak povukao u sebe i jako je tužan. Pati jer je to napravio bez ikakve namjere'

'Znam da se Novak povukao u sebe i jako je tužan. Pati jer je to napravio bez ikakve namjere'

Uvjeren sam da je znao, da smo svi znali, da mu je ovaj u New Yorku bio nadohvat ruke. Sve te okolnosti čine ga još tužnijim, jer i on sam zna da je to što je napravio bilo pogrešno, kazao je Štepanek...

VIDEO

US Open mu je praktički bio nadohvat ruke. Nije bilo Rafaela Nadala i Rogera Federera, no uspio je sam zeznuti stvar. I zbog toga se Novak Đoković (33) povukao u sebe nakon nedjelje i incidenta zbog kojeg su ga organizatori izbacili s US Opena.

Pokretanje videa...

Mural Đokoviću kraj Sarajeva 01:13

To je za CNN otkrio bivši tenisač i Noletov bivši trener Čeh Radek Štepanek s kojim je surađivao između 2017. i 2018.

- Znam da se povukao u sebe i da je jako tužan. Pati jer je to učinio bez namjere i ta činjenica samo pojačava tu bol. On je jako osjetljiva osoba. Teško mu je jer znamo koliko je gladan za trofejima i ima želju da postane čovjek s najviše osvojenih Grand Slamova. Uvjeren sam da je znao, da smo svi znali, da mu je ovaj u New Yorku bio nadohvat ruke. Sve te okolnosti čine ga još tužnijim, jer i on sam zna da je to što je napravio bilo pogrešno - kazao je Čeh.

Tennis - 2014 Wimbledon Championships - Day Three - The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Đoković je pri rezultatu 6-5 u prvom setu protiv Carrena Buste nabio lopticu nakon završetka jednog gema, a ona je pogodila linijsku sutkinju Lauru Clark u grlo. Pala je na pod i počela se gušiti, a srpski tenisač joj se odmah došao ispričati. U međuvremenu je sama ustala i otišla u bolnicu, a organizatori su nakon desetak minuta razgovora priopćili Đokoviću da je izbačen s turnira. Nije se mogao pomiriti s tom činjenicom, pokušao ih je nagovoriti da promijene odluku, ali organizatori su se držali pravila iako Novak nije imao namjeru nikoga ozlijediti.

- Očigledno je veliki pritisak na Novaku i s vremenom su ga kritike nadvladale. Teško mu je. Trudi se da bude što bolji. Do kraja karijere možda bude najveći tenisač svih vremena. Ali svi smo ljudska bića. I imamo pravo na grešku - rekao je Štepanek.

Tennis: US OPEN

Đoković je na US Openu lovio svoj 18. Grand Slam trofej, a i dalje je najuspješniji Roger Federer s 20 naslova. No već uskoro bi se s njim mogao izjednačiti Španjolac Rafael Nadal koji je na 19 Grand Slamova, a 21. rujna počinje njegov najdraži turnir, Roland Garros, gdje je čak 12 puta bio najbolji.

Teško je razdoblje ispred Novaka, ali mora se brzo mentalno oporaviti jer već u ponedjeljak počinje zemljana sezona u Rimu, a onda i tjedan poslije turnir u Parizu.

Osim diskvalifikacije, Đoković je saznao da će morati platiti i 10.000 eura kazne te će mu biti oduzeta sva zarada i bodovi koje je zaradio na turniru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom