Obavijesti

Sport

Komentari 93

Zoran Mamić uoči puta: Idemo Olympiakosu pomrsiti račune

Zoran Mamić uoči puta: Idemo Olympiakosu pomrsiti račune
5

Očekujem interesantnu i zanimljivu utakmicu. Nadam se drugačijem ishodu nego u Zagrebu, rekao je Zoran Mamić prije polaska iz zagrebačke zračne luke u Atenu...

VIDEO

Dinamo u srijedu u 20.45 sati gostuje kod Olympiakosa u Ligi prvaka.

Dinamovci su otputovali u Atenu, a trener Zoran Mamić je prije puta rekao:

- Očekujem interesantnu i zanimljivu utakmicu te da ponovimo igru iz prve utakmice. Naravno, nadam se drugačijem ishodu nego u Zagrebu. Znamo što Olympiakos može i koje su im kvalitete - rekao je Dinamov trener prije polaska iz zagrebačke zračne luke te dodao:

- Vjerujem da usprkos ovim posljednjim rezultatima možemo naći snage i discipline da im pomrsimo račune.

Pokretanje videa...

Antonio Bevanda/24sata 01:15

U Grčku su 'modri' otputovali s tri poraza među koje se ugurala tek pobjeda u Kupu. Nešto na što nisu naviknuti.

- Naravno da nije ugodno . Navikli smo godinama pobjeđivati, a sada su došli ti porazi. Srećom, igra je bila dobra, osim u ovoj zadnjoj utakmici protiv Splita. Mislim da momčad ima dovoljno samopouzdanja i da će to na vrućem terenu pokazati.

Benković prebačen u juniore

U Atenu je otputovala i juniorska momčad Dinama, a za ovu utakmicu iz prve momčadi među juniore vraćen je stoper Filip Benković.

Olympiakos je slavio na Maksimiru u trećem kolu nakon velikog kiksa Dinamovog golmana Eduarda, no hrvatski prvak odigrao je odličnu utakmicu i nije zaslužio poraz.

- Želimo igrati na isti način kako smo igrali prvu, naravno da se tu nešto pita i njih i vidjet ćemo hoće li nam to dozvoliti - kaže Mamić.

Bayern predvodi skupinu sa šest bodova. Isti broj bodova imaju drugoplasirani Olympiakos. Arsenal i Dinamo imaju po tri boda.

- Olympiakos iz utakmice u utakmicu pokazuje svoju kvalitetu, pobjeđuju u prvenstvu. Znamo što nas čeka tamo. Vidimo svoju šansu, čekat ćemo prilike iz kontranapada i nadati se dobrom rezultatu. Teško su nam pali porazi, ali koncentirani smo na prvu sljedeću utakmicu, a to je Olympiakos. Dat ćemo sve od sebe da se vratimo na stare staze, a to su pobjede - rekao je Dinamov kapetan Domagoj Antolić .

I dok je većina Dinamovih igrača u ovom dijelu sezone zakazala, Josip Pivarić igra u životnoj formi i probio se do reprezentacije.

- Olympiakos je favorit, ali u Zagrebu smo vidjeli da možemo igrati s takvim ekipama. Ova utakmica nam otvara velike mogućnosti da budemo treći - kaže Pivarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići