Sport

Komentari 5

Zoran Mamić: Vlašić sa svojom genijalnošću rješava utakmice

Zoran Mamić: Vlašić sa svojom genijalnošću rješava utakmice

CSKA je jedna od najboljih ruskih momčadi. Izgleda dobro kao momčad, ima sjajne pojedince. Ima sjajnog Nikolu Vlašića, rekao je uoči sutrašnje utakmice protiv Moskovljana trener hrvatskog prvaka

Ritam utakmica je s jedne strane težak, a s druge strane i dobar. Ne trebamo puno razmišljati o tome što je bilo, već o tome što je ispred nas. Sutra je nova utakmica, novi izazov i to je ljepota. Naravno, fizički je to iscrpljujuće, ali imamo dobar i kvalitetan kadar i vjerujem kako sve te izazove možemo podnijeti na najbolji način, rekao je uoči utakmice s CSKA Zoran Mamić i dodao:

- CSKA je jedna od najboljih ruskih momčadi. Izgleda dobro kao momčad, ima sjajne pojedince. Ima sjajnog Nikolu Vlašića, koji u kontinuitetu igra jako dobro, rješava utakmice kad momčadi i ne ide dobro. On to riješi svojom genijalnošću, svojom kvalitetom. Trebamo obratiti pažnju na njega i ostale,  ali siguran sam da imamo kvalitetu da možemo napraviti dobar rezultat. Feyenoord ima neke zakonitosti u momčadi, koji su jako vidljivi. CSKA ima brzinu, individualnu kvalitetu, drugačije su momčadi. Imao određenih problema s nekim igračima, ali nadam se kako će do utakmice sve  biti u redu.

Problema ima Mario Gavranović, mučio ga je Mišić i Marin Leovac. Njega muči rame. Theophile-Catherine je otpao, on je protiv Feyenoorda iščašio rame.

Lovro Majer je ove sezone jako dobar, asistirao je i za drugi gol u Šibeniku.

- Spremni smo, jedva čekamo početak. Radujemo se utakmici, svjesni smo toga koliko smo kvalitetni, idemo po pobjedu. CSKA je kvalitetan i dobar. Bit će dobra utakmica. Vlašić im je glavni igrač, radi najveću razliku, ako ćemo mi biti pravi vjerujem da će biti dobro. Vjerujem da će moja sezona biti dobra i kako treba - kaže Lovro Majer. 

 

Najčitaniji članci