Obavijesti

Sport

Komentari 48

Zoran Vulić na Poljudu: Imao je sastanak s predsjednikom?!

Zoran Vulić na Poljudu: Imao je sastanak s predsjednikom?!
1

Zoran Vulić je kao novo ime na popisu kandidata za trenera Hajduka izbio u prvi plan, Edoarda Reju ne treba još uvijek otpisivati, a ako se ne pronađe drugo rješenje, onda rastu akcije Siniše Oreščanina.

VIDEO

Svaki put kad Hajduk ostane bez trenera, vi se sjetite mene, a mene niti tko zove, niti sam u ikakvim planovima i kombinacijama – nebrojeno puta ponovio nam je Zoran Vulić kad bi ga zadnjih desetak godina nazvali za provjeru informacije da je među kandidatima za preuzimanje Hajduka.

Ovoga puta nismo ga zvali, isključivo zbog toga što njegovo ime i nije spominjano među imenima potencijalnih kandidata. No jutrošnji slučajan susret na Poljudu probudio je našu sumnju. 

- Zorane, evo, ovoga puta vas nismo zvali, a vi na Poljudu. Službeno ili... - upitali smo ga. 

- Ma kakvi, otišao sam malo do Sizge (fizioterapeut Hajduka Domeniko Sisgoreo op.p.), imam nekih problema s nogom – nasmijao se Vulić.  

E sad, je li to bio lažnjak ili ne pokazat će vrijeme, no par sati kasnije, neslužbenim kanalima s Poljuda se proširila vijest kako je ime Zorana Vulića spominjano u kontekstu kandidata za upražnjeno mjesto trenera.

Je li se Vulić sastao s Huljajem i Bjelanovićem, a novinarima prodao priču kako je došao na terapiju, nemoguće je provjeriti, no ovako, na prvu, dojam je da se Vulić sastao s njima i da je on ozbiljan kandidat. 

Odustajanjem Tudora, u igri za nasljednika Željka Kopića i dalje su ostali Edoardo Reja i Siniša Oreščanin, a novo/staro ime je dakle Zoran Vulić. Reja je u par navrata kazao kako je spreman preuzeti Hajduka te kako bi s njim stigao i kondicijski trener Luigi Febbrari, koga igrači Hajduka jako cijene. Siniša Oreščanin je trener B momčadi, koji je uvijek na raspolaganju klubu.

To je uostalom i bila davna ideja Hajduka, da se kroz B momčad koja ima isti program, treninge i taktičke postavke kao i A momčad, pripremaju igrači, ali i treneri koji bi u svakom trenutku mogli preuzeti vođenje prve momčadi. Je li prerano Oreščanina bez posebnog iskustva u ovako kriznom trenutku gurnuti u žrvanj teško je reći, no on je sigurno opcija ako se ne pronađe drugo rješenje. 

Ukratko, Vulić je kao novo ime na popisu izbio u prvi plan kao najozbiljniji kandidat, Reja je još uvijek u kombinacijama i ne treba ga otpisivati, a ako se u naredna dva dana ne pronađe rješenje, onda rastu akcije Oreščanina. Tudor se sam isključio iz kombinacija...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba