Sport

Komentari 13

Zrnčić-Dim: Igre ću pamtiti po vjetru, dobrom hotelu i hrani...

Zrnčić-Dim: Igre ću pamtiti po vjetru, dobrom hotelu i hrani...

Nadao sam se boljim rezultatima, ulasku među deset u kombinaciji. No, u kombinacijskom spustu nisam ušao među 30. Volio bih da mi ovo nisu posljednje ZOI, kazao je Natko Zrnčić-Dim

Hrvatski skijaš Natko Zrnčić-Dim u petak je zauzeo 29. poziciju u superveleslalomu na ZOI u Pyeongchangu.

- Gornji i srednji dio staze sam dosta dobro odvozio, a u donjem dijelu sam napravio grešku koja me je koštala boljeg plasmana. Ipak, nakon propuštanja spusta zbog bolnih leđa, zadovoljan sam što sam Igre uspio završiti jednom solidnom utrkom - izjavio je Natko Zrnčić-Dim, koji je za pobjednikom Austrijancem Matthiasom Mayerom imao 2.61 sekunde zaostatka.

 Za Natka su ovo bile četvrte olimpijske igre, a po čemu će ih pamtiti:

- Po rezultatima ne toliko, ali Pyeongchang ću pamtiti po vjetru zbog kojeg su odgađane utrke u alpskom skijanju, ali i u drugim sportovima, dobrom hotelu i hrani. Bilo je iznenađujuće hladno, ali ne mogu reći da je to nešto na što nisam naviknut. U utrkama Svjetskog kupa u Kanadi i Americi zna biti i -30 stupnjeva, a ovdje je bilo -15, što nije tako strašno.

- Nadao sam se boljim rezultatima, ulasku među deset u kombinaciji. No, u kombinacijskom spustu nisam ušao među 30, što je bio preduvjet za dobar nastup u slalomu, pa sam na kraju završio na 19. mjestu. Volio bih da mi ovo nisu posljednje ZOI, no vidjet ćemo gdje ću biti za četiri godine - kazao je Zrnčić-Dim.

Najčitaniji članci