Obavijesti

Sport

Komentari 2

Zubac zabio 13 koševa u porazu LAC-a, Babo 7 u pobjedi Jazzera

Zubac zabio 13 koševa u porazu LAC-a, Babo 7 u pobjedi Jazzera

Hrvatski centar iz Čitluka dobio je skoro 27 minuta na parketu i odlično ih iskoristio, ali su njegovi Clippersi na kraju uvjerljivo izgubili. No, druga je situacija bila kod Bogdanovića

VIDEO

Ivica Zubac je odigrao dobru utakmicu protiv Memphisa u kojoj su njegovi LA Clippersi izgubili 120-108, dok Bojan Bogdanović nije bio na svojoj razini,  ali je momčad Jazza slavila 119-103.

LA Clippers su imali sedam pobjeda u nizu, ali su i izgubili dvije od posljednje tri utakmice. Ovaj put su bili bez šanse na gostovanju kod Memphisa koji je slavio 120-108. Kroz cijelu utakmicu Memphis je imao veliku prednost, nerijetko je ona bila izražena s više od 20 poena, a prvo ime susreta bio je nezaustavljivi Ja Morant s 28 poena te po pet skokova i asistencija. Po 18 su ubacili Brooks i Jackson.

NBA: Los Angeles Clippers at Memphis Grizzlies

Kod gostiju najbolji je dojam ostavio Paul George s 23 poena, šest asistencija i pet skokova te 5-9 za tri poena. Reggie Jackson je ubacio 18 poena, a dobar je bio i hrvatski centar Ivica Zubac koji je za 27 minuta ubacio 13 poena uz sedam skokova i dvije asistencije te je imao jednu blokadu i jednu izgubljenu loptu. Iz igre je gađao 5-8 te 3-3 s linije slobodnih bacanja.

Utah je sa 119-103, na domaćem parketu, svladala Toronto i došla do omjera 10-5 čime su džezeri i dalje treća momčad na Zapadu. Na poluvremenu je Utah imala minus od dva poena, no utakmica je riješena u trećoj četvrtini koju je domaćin dobio s 31-17.

NBA: Indiana Pacers at Utah Jazz

Donovan Mitchell i Rudy Gay s klupe su ubacili po 20 poena. Rudy Gobert je ubacio 14 uz savršeni šut iz igre 7-7, dok je tome dodao i 11 skokova te dvije blokade. Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović neće predugo pamtiti predstavu protiv Kanađana. Ubacio je sedam poena (šut 3-9, za tri poena 1-5). No, imao je šest asistencija, četiri skoka, jednu blokadu, ali i tri izgubljene lopte. Četiri igrača s klupe Utaha su, inače, kombinirano ubacila čak 53 poena (Gay 20, Clarkson 12, Whiteside 11 i Ingels 10 uz osam asista i sedam skokova).

Na Zapadu je i dalje vodeći sjajni Golden State (omjer 13-2) koji je ovaj put slavio kod Clevelanda 104-89 premda je bio na rubu poraza. Naime, Cavsi su posljednju četvrtinu dočekali s plusom od 13 poena, ali je posljednjih 12 minuta Golden State dobio čak 36-8 te upisao novu pobjedu.

NBA: Golden State Warriors at Cleveland Cavaliers

Bila je to ujedno nova odlična utakmica Stepha Curryja koji je 20 od ukupno 40 poena postigao u posljednjoj četvrtini. Imao je šut iz igre 15-27 od čega 9-16 za tri poena, a dodao je tome šest asistencija i četiri skoka. Prvi idući strijelac Golden State bio je Nemanja Bjelica (14 poena).

Nikola Jokić je ubacio čak 27 poena u prvom poluvremenu (ukupno 30), ali je njegov Denver bio doma bez šanse protiv Philadelphije koja je bez Joela Embiida slavila 103-89. U derbiju Istoka Miami je u gostima pobijedio Washington 112-97 uz novo odlično izdanje Jimmyja Butlera koji je bez ubačene trice imao 32 poena (11-19 šut iz igre te 10-10 s linije bacanja).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani