Obavijesti

Sport

Komentari 0

Zubac zasvirao i Jazz: Ostvario već sedmi double-double!

Zubac zasvirao i Jazz: Ostvario već sedmi double-double!

Posebno je atraktivna bila akcija s Reggiejem Jacksonom i zakucavanje pet minuta prije kraja. Odigrao je Zubac 35 minuta u pobjedi nad Utom i imao važnu ulogu u završnici

VIDEO

Ivica Zubac još je jednom bio važan dio u pobjedi LA Clippersa. Momčad iz Staples centra svladala je Utah Jazz 121-114 uz 33-21 u zadnjoj četvrtini, a ključnu je rolu u završnici utakmice kada se lomila odradio upravo i Zubac.

Centar iz Čitluka završio je sa sedmim double-doubleom sezone u 18 utakmica uz 14 koševa (6/8), 14 skokova, dvije blokade i dvije asistencije za 35 minuta. Posebno je atraktivna bila akcija s Reggiejem Jacksonom i zakucavanje pet minuta prije kraja.

Najefikasniji kod Clippersa bili su Norman Powell s 30 i Reggie Jackson s 27 koševa, dok su Jazz predvodili Jordan Clarkson s 26 i Lauri Markkanen s 25.  

Chicago Bullsi su prekinuli niz od devet pobjeda Boston Celticsa, nadigravši ih sa 121-107. DeMar DeRozan zabio je 28 koševa, a Zach LaVine 22 za Chicago koji je prekinuo niz od četiri poraza.

Jayson Tatum iz Bostona ubacio je 28 koševa uz 11 skokova i sedam asistencija. Jaylen Brown je dodao 25 poena, a Malcolm Brogdon 23.

New Orleans Pelicansi su kod kuće s uvjerljivih 128-83 bili bolji od Golden State Warriorsa koji su igrali bez svojih najboljih igrača Stephena Curryja, Klaya Thompsona, Draymonda Greena i Andrewa Wigginsa.

Brandon Ingram zabio je rekord sezone od 34 poena za pobjedu domaće momčadi, dok je kod Warriorsa najbolji bio Jordan Poole s 26 poena.

Cleveland Cavaliersi su također na svom terenu sa 114-102 svladali Atlanta Hawkse, a Donovan Mitchell i Darius Garland zajedno su zabili 55 poena za pobjedu domaćina.

Mitchell je upisao 29 koševa, pridodavši tome devet asistencija i tri ukradene lopte. Garland je dodao 26 koševa uz devet asistencija.

Hawkse je predvodio Trae Young koji je utakmicu završio sa 25 ​​pogodaka i deset asistencija.

Milwaukee Bucksi su sa 119-111 nadigrali gostujuće Portland Trail Blazerse. Giannis Antetokounmpo je zabio 37 koševa za Buckse kojima je ovo tek treća pobjeda u put u zadnjih sedam utakmica. 

Portland je vodio s pet poena razlike u prvom poluvremenu i držao se unutar 77-73 nakon polovice treće četvrtine prije nego što je Antetokounmpo zabio nekoliko koševa i pokrenuo seriju od 16-6 na kraju četvrtine zahvaljujući čemu su Bucksi došli u vodstvo koje nisu ispustili do kraja.

Igrajući bez ozlijeđenog Damiana Lillarda, Trail Blazersi su dobili 29 poena od Anferneeja Simonsa na putu do trećeg uzastopnog poraza. Jerami Grant ubacio je 18 poena.

Minnesota Timberwolvesi su u Minneapolisu sa 105-101 bili bolji od Miami Heata, Indiana Pacers su sa 123-102 pobijedili Orlando Magic, a New York Knicksi sa 129-119 Oklahoma City Thundera.

LA Clippers - Utah Jazz 121 - 114
Chicago Bulls - Boston Celtics 121 - 107
Milwaukee Bucks - Portland Trail Blazers 119 - 111
Minnesota Timberwolves- Miami Heat 105 - 101
New Orleans Pelicans  - Golden State Warriors 128 - 83
Oklahoma City Thunder - New York Knicks 119 - 129
Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks 114 - 102
Indiana Pacers - Orlando Magic 123 - 102

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu