Obavijesti

Sport

Komentari 25

Žuti iz bolnice u kavanu, Tarik dao dozvolu za pohod na Euro

Žuti iz bolnice u kavanu, Tarik dao dozvolu za pohod na Euro
1

Izbornik BiH Robert Prosinečki nedavno je pušten iz bolnice u Sarajevu na kućno liječenje. Poruke podrške stizale su sa svih strana, a jedna od simpatičnijih bila je ona od glumca i voditelja Tarika Filipovića

VIDEO

Dr. Filipović je ustanovio da je zdravstveno stanje izbornika Prosinečkog sve bolje, napisao je Tarik Filipović na Instagramu uz fotografiju s Robertom Prosinečkim.

Robert Prosinečki je u petak napustio Klinički centar Sveučilišta u Sarajevu nakon dvije operacije tankog crijeva. A na fotografiji koja je u nedjelju slikana u jednoj sarajevskoj kavani jasno se vidi da je izbornik Bosne i Hercegovine izgubio nekoliko kilograma, izgleda iscrpljeno, i vidljivo je da su zahvati ostavili traga na njemu.

- Izbornik može otpočeti pohod na Europsko prvenstvo. U nadi da će veliki Žuti postati najveći žuto-plavi - dodao je poznati glumac i voditelj.

Pozlilo mu nakon povratka iz Španjolske

Prosinečki se krajem studenog nakon povratka iz Španjolske loše osjećao, a sve je završilo hospitalizacijom. Liječnici su utvrdili kako izbornik BiH ima problema sa slijepim crijevom, ali su tijekom operacije zaključili kako se ipak radi o problemima sa tankim crijevom. Zahvat je trajao četiri sata.

Odveli su ga na odjel intenzivne njege i tamo je trebao biti sedam dana. Stanje mu se poboljšavalo i izgledalo je kao da će 'Žuti' ubrzo ići kući. Bio je i prvi put otpušten s odjela intenzivne njege, ali onda je uslijedio novi šok. 

Rana mu je sporo zarastala pa je opet morao pod nož i opet je vraćen na 'Intenzivu'. Ta je operacija bila samo rutinska, a Prosinečki se nakon nje oporavio i pušten je na kućno liječenje.

Ranije imao problema sa želučanom bakterijom

Ovo nije bio prvi put da je legendarni Vatreni završio u bolnici.

Naime, u lipnju 2009. odmarao se s obitelji na Krku, ručao, no u jednom trenutku osjetio je vrtoglavicu, problijedio, te su najbliži pozvali Hitnu pomoć...

- Jako sam se uplašio. Odmah smo zvali Hitnu pomoć, koja me odvezla u liječničku ustanovu na Krku - ispričao je tada Prosinečki.

Nakon što mu je pružena prva pomoć, Robi se osjećao bolje, a već sljedećeg dana krenuo je u KBC Rebro na detaljne pretrage.

- Nisam se dobro osjećao, pa sam potražio pomoć kod prof. dr. sc. Josipa Paladina. Odlučio sam se za temeljite preglede.

Strahovalo se tada da legendarni Žuti ima problema sa srcem i da je na naplatu došla njegov strastveni porok pušenje, ali na kraju se ispostavilo da je za njegove muke kriva bila želučana bakterija koja je uzrokovala probleme i s centrom za ravnotežu.

Dvije godine poslije, također u lipnju, Prosinečki je sa Crvenom Zvezdom bio na pripremama u Zlatiboru kad mu je pozlilo. Odmah je prekinuo trening te je primljen kod liječnika. 

-  U pitanju je bio manji pad imuniteta. Pao mi je šećer, pojeo sam slatko i oporavio se - objasnio je tada Prosinečki.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe