Obavijesti

Sport

Komentari 4

Žuti zna svaki trik: Hrvatska je dokaz da je atmosfera ključna!

Žuti zna svaki trik: Hrvatska je dokaz da je atmosfera ključna!
1

Mislim da sam u osam mjeseci puno toga mogao vidjeti, tri puta samo bili na okupljanju, od Amerike, pa do Bugarske i Južne Koreje i mogu reći da sam zadovoljan i ovdje se dobro osjećam, rekao je Prosinečki

VIDEO

Robert Prosinečki jutros je poveo svoje izabranike prema Belfestu gdje će u subotu protiv Sjeverne Irske (15:00 sati) odigrati prvi susret Lige nacija.

Izbornik BiH se uoči puta obratio medijima:

"Mislim da sam u osam mjeseci puno toga mogao vidjeti, tri puta samo bili na okupljanju, od Amerike, pa do Bugarske i Južne Koreje i mogu reći da sam zadovoljan i ovdje se dobro osjećam. Posebno sam sretan zbog dobre atmosfere koja je u ovom dijelu Balkana jako bitna jer su onda svi maksimalno posvećeni istom cilju. To se vidjelo i na primjeru Hrvatske na Svjetskom prvenstvu", rekao je Prosinečki pa istaknuo očekivanja od svoje selekcije u Ligi nacija:

"Sada dolazi ono što je najvažnije, a to su kvalifikacije, odnosno Liga nacija, poslije u dvanaestom mjesecu je i ždrijeb za ono što svi očekujemo - plasman na Europsko prvenstvo. Kroz sve ove utakmice sam vidio da imamo kvalitete tako da bi neodlazak na EP bio neuspjeh."

"S igračima imam korektan odnos, prihvatili su moje zamisli i, ono najvažnije, počeli vjerovati u to da su dobri igrači."

Kakva je situacija s igračkim kadrom?

"Nagovijestio sam da ćemo vidjeti sve kad dođu. Medicinska služba je oporavila Ćivića NastićaTodorović je isto s nama jer zbog žutih kartona ne može igrati za U21 reprezentaciju i konkurirat će za susret u Belfastu. Dobili smo uglavnom tri obrambena igrača, što nas veseli jer smo bili u deficitu zbog povreda Bičakčića i Vranješa. Situacija je puno bolja."

Prosinečki je priznao kako će mu u utakmici protiv Sjeverne Irske koristiti iskusvo iz vremena provedenog u ulozi izbornika Azerbajdžana pa najavio samu utakmicu:

"Sjeverna Irska igra jako dobro kući, agresivno, imaju i odličnu podršku s tribina. Već šest godina su na okupu, tako da se radi o jednoj iskusnoj i dobroj reprezentaciji. Mi težimo posjedu lopte i kroz pas igru želimo doći do gola, a oni su sjajni na korneru, autu i prekidima. Morat ćemo na to pripaziti."

VIDI OVO! Koji horoskopski znakovi najviše vole kockati?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome