Obavijesti

Sport

Komentari 107

Zvao sam Jordana, sretan sam što je dokumentarac završio!

Zvao sam Jordana, sretan sam što je dokumentarac završio!
1

Ni prema meni nije bio drugačiji i sve nas je isto tretirao. Jednostavno tjera vas do krajnjih granica. Postojao je dobar razlog za to jer u našoj ekipi su bila najveća očekivanja, rekao je Kukoč...

VIDEO

Dokumentarni film u 10 nastavaka o Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima, 'The Last Dance', potukao je rekorde gledanosti na televizijskoj postaji ESPN, ali i izazvao niz žestokih reakcija. Nisu svi s oduševljenjem dočekali priču o 'kraljevom kraljevstvu', uključujući i mnoge Jordanove bivše suigrače.

Dokumentarac je otkrio brojne dobre i loše strane legendarnog Jordana, ali prikazao ga je u svjetlu božanstva. Čovjeka koji je bio kralj Bullsa, a ostali su ga morali slušati.

Toni Kukoč

Scottie Pippen je bio jedan od glavnih Jordanovih suigrača u Bullsima, međutim prema voditelju ESPN radija Davidu Kaplanu, Pippen je 'bijesan' i 'izvan sebe' zbog načina na koji je prikazan u dokumentarnom filmu, a naročito zbog toga što je Jordan rekao da je sebičan jer nije ranio operirao gležanj u posljednjoj sezoni 1998. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
I Pippen sad ljut na Jordana, bijesan i izvan sebe zbog filma
I Pippen sad ljut na Jordana, bijesan i izvan sebe zbog filma

I hrvatski košarkaš Toni Kukoč (51) presretan je što je emitiranje napokon gotovo. Za razliku od Pippena, Tonija smo nešto manje vidjeli u dokumentarcu, ali u neke situacije su pokazale matretiranje koje je trpio kako bi se uopće uklopio u momčad. To je na kraju i uspio te postao član momčadi koja je osvojila tri naslova zaredom.

FILE PHOTO: Bulls Jordan And Lakers Bryant in NBA All Star Game in New York

Unatoč kontroverznom odnosu u početku, Kukoč je danas jako dobar prijatelj s Jordanom, a grčkim medijima otkrio je da su se i čuli prije nekoliko dana.

- Razgovarali smo prije nekoliko dana i rekao sam mu da sam sretan što se dokumentarac završava. Znate zbog čega? Zato što sam u posljednja tri tjedna dobio više telefonskih poziva nego u prethodnih 20 godina - rekao je Kukoč.

Kako su Jordan i ekipa zezali Kukoča: Nosio si pelene s 12...
Kako su Jordan i ekipa zezali Kukoča: Nosio si pelene s 12...

 On i suigrači trpjeli su svašta s Jordanom. Htio je biti najbolji, a tako je tjerao svoje suigrače i da oni budu najbolji. Takve krvave treninge nisu svi mogli izdržati. Ako ne možete, slobodno napustite dvoranu.

- Ni prema meni nije bio drugačiji i sve nas je isto tretirao. Jednostavno tjera vas do krajnjih granica. Postojao je dobar razlog za to jer u našoj ekipi su bila najveća očekivanja. To nije bilo jednostavno i sigurno da ne može svako podnijeti sve to. Postoji hijerarhija i svako zna svoje mjesto u ekipi i to je uvijek tako - zaključio je proslavljeni hrvatski košarkaš.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener