Obavijesti

Sport

Komentari 16

Liverpool kod Zvezde, ljepotica u Napulju, derbi Intera i Barce

Liverpool kod Zvezde, ljepotica u Napulju, derbi Intera i Barce
1

Pred nama je 4. kolo grupne faze Lige prvaka. Parovi su isti kao i u 3. kolu, samo su zamijenili domaćinstva. Derbi kola očekuje nas u Milanu, do Tottenham u Londonu lovi zadnji vlak za prolaz skupine

VIDEO

Bez Shaqirija, ali na punoj Marakani. Četvrto kolo grupne faze Lige prvaka otvorit će Crvena Zvezda i Liverpool.

Jurgen Klopp stigao je u Beograd bez Švicarca jer se želi baviti samo nogometom. U ovoj utakmici prve i posljednje momčadi u skupini C favorit je jasan - Liverpoolu je potrebna pobjeda za korak bliže prvom mjestu u skupini, a Zvezdaši se samo mogu nadati lošem danu Kloppovih igrača.

U isto vrijeme će u Kneževini igrati Monaco i Club Brugge. Sa Ivanom Lekom na klupi, ali i Leticom koji je na nju preselio, Belgijci dolaze po bodove koji bi ih maknuli s posljednjeg mjesta skupine A. Izabranici Thierryja Henryja u groznoj su formi, posljednju su utakmicu dobili još tamo u kolovozu, kad su s 1:3 bili bolji od Nantesa u Ligue 1. Krajnje je vrijeme da se ekipa na čelu s Falcaom probudi i počne osvajati bodove.

Sve ostale utakmice igraju se od 21 sat. Vodeći duo skupine A čeka igrat će u Madridu. Nakon debala u Njemačkoj (4-0) i remija u Leganésu (1-1), Diego Simeone mora pronaći rješenje za Borussiju. Trener gostiju Lucien Favre mogao bi još jednom pobjedom protiv Atletica osigurati prvo mjesto za Borussiju nakon četiri kola i bez obaveza igrati protiv Monaca i Bruggea u nastavku natjecanja. Nikola Kalinić protiv Leganésa je dobio koju minutu u dresu madridskog kluba, a ovisno o razvoju situacije, možda nastupi i danas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Derbi dana igra se u Milanu. Na teren Giusseppe Meazze izaći će vodeći dvojac skupine B. Kao i u slučaju Borussije, Barcelona bi pobjedom protiv "nerazzurra" osigurala prvo mjesto u skupini, dok bi Inter pobjedom ugasio sve nade Tottenhama i PSV-a za plasman u daljnju fazu natjecanja. Prošli susret u Barceloni glatko je dobila španjolska ekipa (2-0). Ovaj će susret imati hrvatski štih jer su Vrsaljko, Brozović, Perišić i Rakitić spremni za igru.

"Co-main event" večeri igra se u Napulju, gdje Napoli ugošćuje francuski PSG. Golom Di Marije pred sam kraj utakmice u Parizu, Tuchelova ekipa izvukla je bod pa bi im večerašnja pobjeda mogla biti od velikog značaja u lovu na osminu finala. Vidjet ćemo tko će odlučiti utakmicu, Insigne, Mertens i Callejón ili Neymar, Mbappé i Cavani. Čeka nas još jedna dobra utakmica u Italiji.

Kao i u Beogradu, u Portu nas očekuje utakmice prve i četvrte momčadi, samo u skupini D. Porto će ugostiti Lokomotiv iz Moskve. U posljednjoj utakmici slavio je Porto na gostovanju sa 3-1, ali Moskovljani su na samom početku utakmice promašili penal, da bi kasnije primili tri komada. I jednima i drugima potrebna je pobjeda - Ćorlukinom Lokomotivu ako želi zadržati bar neke nade za plasman dalje, a Portu za očuvanje prvog mjesta u skupini.

Posljednja utakmica dana ona je iz skupine B, između Tottenhama i PSV-a. Spursi će na Wembleyju tražiti priključak Barceloni i Interu jer bi ih sve osim pobjede jako udaljilo od osmine finala. Nizozemci se imaju čemu nadati jer su im dobro parirali kod kuće, a utakmica je završila rezultatom 2-2. Tottenham neće moći računati na kapetana Llorisa koji je u zadnjoj utakmici imao izlet iz šesnaesterca kojim je zaradio crveni karton. 

Grupa A

1. Borussija Dortmund 9, 2. Atletico Madrid 6, 3. Monaco 1, 4. Club Brugge 1

Grupa B

1. Barcelona 9, 2. Inter 6, 3. Tottenham 1, 4. PSV 1

Grupa C

1. Liverpool 6, 2. Napoli 5, 3. PSG 4, 4. Crvena Zvezda 1

Grupa D

1. Porto 7, 2. Schalke 5, 3. Galatasaray 4, 4. Lokomotiv Moskva 0

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...