Sport

Komentari 9

Zvezda nije došla u Podgoricu: Suci bacili loptu i svirali kraj...

Političke tenzije nisu se svidjele srpskoj momčadi koja je odbila putovati u Podgoricu na susret ABA lige s tamošnjom Budućnosti. Iako su Crnogorci tvrdili da je sve sigurno, Zvezda nije došla, a suci su svirali kraj...

Nakon što derbi susret 13. kola regionalne košarkaške ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde nije odigran u ponedjeljak u Podgorici jer gosti iz Beograda nisu doputovali, liga je na svojoj internetskoj stranici (www.aba-liga.com) objavila kako će "na vrijeme obavijestiti javnost o svojim narednim koracima vezanima za ovaj slučaj".

U vrijeme kada je susret trebao početi suci su podbacili loptu na centru i odmah potom odsvirali kraj. Na terenu bili samo košarkaši Budućnosti, dok se na tribinama sakupilo nekoliko stotina gledatelja među kojima je u svečanoj loži bio i crnogorski premijer Draško Marković.

Iz Crvene zvezde su ranije u ponedjeljak objavili kako neće putovati u Podgoricu zbog nestabilne situacije u Crnoj Gori, predsjednik kluba Nebojša Čović je na izvanrednoj konferenciji za medije izjavio kako postoji sigurnosni rizik, posebno i zbog brojnih ispada u susretima ova dva sastava ranijih sezona. 

Najčitaniji članci