Sport

Komentari 3

Zvijezda UFC-a se umirovila: Moje tijelo i srce mi sve govore

Zvijezda UFC-a se umirovila: Moje tijelo i srce mi sve govore

Khamzat Chimaev (26) šokirao je MMA svijet objavom na Instagramu. Već nekoliko mjeseci bori se s posljedicama korona virusa zbog čega je odlučio najaviti kraj karijere

Švedski borac čečenske nacionalnosti Khamzat Chimaev (26) šokirao je MMA svijet objavivši na društvenim mrežama kraj karijere zbog zdravstvenih problema uzrokovanih posljedicama korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO: Aleksandar Rakić

Chimaev se već mjesecima oporavlja, a morao je otkazati i dvije borbe u UFC-u. Dana White organizirao je liječenje za borca u Las Vegasu u trošku najjače MMA organizacije.

"Želim vam svima zahvaliti na podršci u mom putu kroz ovaj sport. Mislim da sam gotov. Istina, nisam uzeo pojas, no to nije najvažnija pobjeda u ovom životu. Možda će vas ovo uznemiriti, no moje srce i tijelo mi sve govore. Želim zahvaliti svom All Star timu u Švedskoj i također veliko hvala UFC-u", napisao je 26-godišnji čečenski borac, jedan od najboljih velteraša svijeta.

U 2020. godini odradio je tri fenomenalne borbe u kojima je pobijedio, te je došao do statusa nove zvijezde. Chimaev je u karijeri na omjeru od 9-0, a sve dosadašnje borbe riješio je do treće runde. 

Naime, borac je ipak zbog velikih problema sa zdravljem odlučio završiti karijeru. 

 

Najčitaniji članci