Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Što ona kaže... zašto su ljetne avanture tako čarobne?

Ima nešto u mirisu borovine i krema za sunčanje, šumu valova, okusu ljetnih koktela i lepršavosti prozračnih haljinica – ljeti je sve tako opušteno i jednostavno.

24sata
Foto: 24sata
0 komentara

Ljeti sve djeluje ljepše i manje komplicirano. Upoznavanje muškaraca se čini tako laganim, a avanture se stvaraju same od sebe. Doduše, većinom su prolazne. No, zar nije i taj ljetni osjećaj kratkog vijeka?

Kad razmišljam o prethodnim ljetima, bez obzira na dobro društvo, popularnu destinaciju, prelijepu plažu i odličnu zabavu, uvijek se prvo sjetim onih slatkih ljetnih avantura. I čim se prisjetim, na licu mi se pojavi osmijeh. Ljetne ljubavne priče su idealne. Traju dovoljno kratko da zagriju srce, a da se ipak ne uvuku previše pod kožu;Traju dovoljno kratko da sve upravo i ostane tako idealno, bez komplikacija, svađa i zavrzlama. Čisto uživanje i življenje u jednom ljubavnom trenutku.

I dok sad sjedim u Zagrebu, ne razmišljajući još o godišnjem odmoru (koji se čini tako dalekim), vratila mi se slika Maroja i mog ljetovanja prije par godina. Tako tipično galebarenje i ljetna ljubavna priča koja kao da je ispala iz ljubića ženskih časopisa... a ostatak teksta vas čeka na budi.in

Message