Kome voda skroz ispari kad je kuha pobogu? Nikad u životu mi se to nije dogodilo
Is
In_spe
10.1.2024.
Odustani
Ispari, ako se stavi u pravilnom omjeru.
jebote.gdje.ja.to.živim.
11.1.2024.
Odustani
Nikad mi nije do kraja isparala, pa dobar ili loš omjer riža je fina ni prekuhana, ni tvrda...
Is
In_spe
11.1.2024.
Odustani
Nakon što prođe vrijeme kuhanja, treba stavit sa strane, poklopljeno, da odstoji još jedno desetak minuta. Pokupi sve što ostane. Indijci ne mogu doći k sebi ka
d vide da se na zapadu riža poslije kuhanja cijedi i tako... Znam iz prve ruke :)
Prikaži još ↓
jebote.gdje.ja.to.živim.
11.1.2024.
Odustani
A da, svatko ima svoj neki način, al vidiš sad ovo kao nije dobro da sve to pokupi...
Is
In_spe
11.1.2024.
Odustani
Da, baš si mislim... Možda ću više ispirat unaprijed ubuduće. S druge strane, za koliko slučajeva trovanja rižom znamo? :/
jebote.gdje.ja.to.živim.
11.1.2024.
Odustani
Ma ne direktno trovanje, nego kao malo po malo ti se nakuplja u organima. Ali s obzirom kaj sve stavljamo u sebe... ne možeš izbjeć
Is
In_spe
11.1.2024.
Odustani
Nekaj je bilo svojedobno u Austriji... ne znam točno u kojem obliku, ali djeci su davali malo arsena da budu rumena i jedra :D Valjda na kruh i mast. Tako da, v
jerojatno je stvar u količini, i da - imaš pravo: ne možemo sve izbjeć :)
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .