Obavijesti

Svjetska premijera novog filma Kaley Cuoco u Hrvatskoj!

Svjetska premijera novog filma Kaley Cuoco u Hrvatskoj!
12

Ovoga tjedna našoj državi zbilja je ukazana posebna filmska čast – hit komedija „Gospodar vjenčanja“, naime, započinje se u našim kinima prikazivati već od danas!

 Hit komedija „Gospodar vjenčanja“ u hrvatska kina stiže prva u svijetu i to od danas! Na taj način Hrvatska je postala prva zemlja u cijelome svijetu u kojoj sa službenom kino distribucijom kreće ovaj nadolazeći filmski hitU taj podatak možete se uvjeriti i posjetom službenoj stranici filma. Uz jednog od najvećih komičara današnjice Kevina Harta glavnu žensku ulogu ostvarila je Kaley Cuoco-Sweeting, našoj publici poznatija kao Penny iz popularne televizijske serije „Teorija velikog praska“.

Ovim povodom Cineplexx kina u Zagrebu za gledatelje su organizirala Comedy Night. Gledatelje koji kupe ulaznice za večerašnju projekciju filma očekuje nastup stand up komičara iz Studia smijeha, a najbrži će osvojiti i blu-ray s filmom iznenađenja. Požurite jer ulaznice su  pretprodaji!    

Gospodar vjenčanja“ urnebesna je komedija u kojoj se njezin glavni lik Doug (Josh Gad) nađe u velikom problemu – njegov dan vjenčanja s djevojkom njegovih snova Gretchen (glumi ju Kaley) opasno se približava, a on još uvijek nema vjenčanog kuma niti djevere. Tu u igru upada Jimmy Callahan (Kevin Hart), vlasnik tvrtke Kum d.o.o. čiji je glavni biznis iznamljivanje lažnih kumova za vjenčanja svima onima kojima je on potreban. I tako će se Doug i Jimmy (kodno ime: Bic Mitchum) u vrlo ograničenom vremenu morati što bolje upoznati kako bi tijekom vjenčanja mogli odglumiti najbolje prijatelje. A kada u sve to upletete i Jimmyjevu ludu ekipu koja se sastoji od sedmorice lažnih djevera, znate da stvari nikako neće ići onako kako su ih naši junaci prvotno zamislili...

O tome koliko su producenti sigurni u uspjeh ovog filma svjedoče i sve glasnija šuškanja o nastavku. Hit komediju "Gospodar vjenčanja" možete pogledati od danas u svim kinima i tako postati među prvom publikom u svijetu koja će ju vidjeti!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"