Ovaj domaći maslac možete spremiti u staklenku i držati u hladnjaku do tjedan dana. Dobit ćete količinu od oko 250 grama, a kombinirati ga možete s raznim jelima
Maslac od kikirikija, kakav je danas poznat, postoji nešto više od sto godina. A postoje i neki dokazi da su drevni narodi Asteci i Inke možda mljeli kikiriki u neku vrstu paste prije nekoliko stotina godina
U šalicu stavite tri žlice maslaca od kikirikija, jaje i žlicu smeđeg šećera. Dobro promiješajte dok se smjesa potpuno ne sjedini. Zatim stavite šalicu na minutu u mikrovalnu i kolač je gotov
Jede vam se nešto slatko, ali nemate vremena za izradu kompliciranih slastica? Iskušajte recept za ove klasične kekse s kikiriki maslacem i oduševite se okusom
Spretna Australka podijelila je na Facbooku savjet kako brzom i jednostavnom metodom ukloniti žvaku iz kose, a to je pokazala na primjeru svoje trogodišnje kćeri Arie
Iskoristi svoj Oranž