Tech

Komentari 5

A1 predstavio novi Alpha telefon

A1 predstavio novi Alpha telefon

Solidne performanse, veliki ekran i niska cijena aduti su novog Alpha 21 mobitela koji dolazi iz A1. Nudi i 4/128 GB memorije te 48 mpx kameru koja ima dva dodatna senzora od po 2 megapiksela

U nizu mobilnih uređaja, A1 nudi i mobitele pod vlastitim imenom, a najnoviji model je Alpha 21 koji dolazi sa staklenim kućištem, trostrukom kamerom od 48 megapiksela te 128 GB memorije i ekranom od 6,52 inča i Androidom 11, što ga stavlja ravnopravno pred ostale uređaje u toj cjenovnoj kategoriji.

Dolazi s određenim A1 aplikacijama, a što se trostruke kamere tiče, uz podršku umjetne inteligencije, glavnoj kameri pomažu makro senzor od 2 i dubinski senzor od 2 megapiksela. Umjetna inteligencija prepoznat će 22 različita prizora i prilagoditi postavke fotografiranja. Prednja kamera snimat  će selfije od 8 megapiksela. 

Uz 128 GB interne memorije imat ćete i 4 GB RAM-a što znači da u pravilu nećete imati nikakvih teškoća u svakodnevnom korištenju telefona, pri igranju ili streaming maratonima na ekranu HD+ rezolucije. Nudi se u crnoj ili modroj boji, a kapacitet baterije je 4000 mAh.