Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Addiko Express - poslovnica kakva još nije viđena

'Addiko Express' je jedinstvena visoko-digitalizirana poslovnica i prva poslovnica takve vrste uopće u Hrvatskoj

Foto: Addiko bank

Riječ je o novom konceptu modernog bankarstva i poslovnici budućnosti koja jasno, jednostavno i praktično kombinira sve prednosti digitalnih kanala s koristima fizičke prisutnosti i predstavlja.

'Addiko Express' je zamišljena kao bančin zabavni digitalni izložbeni prostor (showroom) koji integrira proizvod, digitalnu uslugu i pozitivno iskustvo te time stvara dodatnu vrijednost za klijente. Zahvaljujući  sofisticiranoj  modernoj tehnologiji Express poslovnica pruža klijentima  drugačije  iskustvo  i  mogućnost  da  samostalno odrade većinu posla,  što  znači  da  mogu računati na još bržu, moderniju i kvalitetniju uslugu.

Foto: Addiko bank

Konkretno, klijenti koristeći se računalima u poslovnici, mogu samostalno i samo  uz  osobnu  iskaznicu  podnijeti zahtjev za gotovinskim kreditom, a u slučaju  zadovoljavanja osnovnih uvjeta isplata se odvijaju isti tren, tako da cijeli proces traje svega nekoliko minuta.

U digitalnom kutku zainteresirani mogu bez obveze isprobavati demo verzije mobilnog i internetskog bankarstva banke, a u interaktivnoj zoni na posebno dizajniranom velikom touchscreen stolu mogu se služiti kreditnim kalkulatorom i ovisno o osobnim preferencijama razmotriti iznose i ročnosti te informirati o najnovijim ponudama. Također, u svakom trenutku su za sve druge bezgotovinske transakcije i asistenciju klijentima na raspolaganju osobni bankari.

Foto: Addiko bank

U Addiko banci su ponosni što predstavljaju usluge koje bi u narednim godinama mogle postati standard, jer kažu kako smatraju da je ključno prepoznati trendove i omogućiti klijentima modernu, inovativnu i kvalitetnu uslugu. Ukratko, pružiti im ono što trebaju, i osigurati im to na način koji im je blizak i praktičan.

Prve reakcije klijenta i partnera su odlične i svi su oduševljeni prostorom i  uslugom  te  svim  interesantnim  gadgetima  poput  primjerice unikatnog interaktivnog stola koji je veliki hit. Stoga i ne čudi što je Addiko banka na   Digital  Takeover  konferenciji  dobila  nagradu  za  'Najinovativnija digitalna rješenja'.

Foto: Addiko bank

Tema: Pametna kuna

Možda vas zanima i ovo:
Message