Tech

Komentari 5

Anita Dujić i Ivan Vukušić su zvijezde SEAT-ove kampanje

Anita Dujić i Ivan Vukušić su zvijezde SEAT-ove kampanje

Manekenka i dekoraterka seta te radijski i televizijski voditelj vrlo su uspješni, zanimljivi, dinamični i popularni na društvenim mrežama, te su upravo zbog toga izabrani za nove ambasadore marke SEAT

Puno zabave, smijeha i sunca - tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera na snimanju nove SEAT kampanje čiji su glavni akteri Anita Dujić i Ivan Vukušić. Oni su uspješni, zanimljivi, dinamični i popularni na društvenim mrežama, te su upravo zbog toga izabrani za nove ambasadore marke SEAT.

S obzirom na trend rasta popularnosti i važnosti društvenih mreža, pogotovo u komunikaciji s određenim ciljnim skupinama, SEAT je odlučio dogovoriti suradnju s Anitom Dujić i Ivanom Vukušićem koji imaju veliki broj pratitelja i fanova na društvenim mrežama. Cilj je da se SEAT predstavi javnosti na jedan kreativniji i drugačiji način.

Ambasadori će u sljedećih godinu dana testirati različite SEAT modele, upoznati Barcelonu kao sjedište branda, te kroz slike i priče na svojim društvenim mrežama približiti brand javnosti.

Kako su glavne vrijednosti marke SEAT atraktivan dizajn, dinamičnost i young spirit, Anita Dujić i Ivan Vukušić nametnuli su se kao prirodan izbor za suradnju koja je i potvrđena snimanjem kampanje u ambijentu bivše tvornice Katran.