Obavijesti

Tech

Komentari 10

Asusov impresivni novi telefon može napuniti druge gadgete

Asusov impresivni novi telefon može napuniti druge gadgete
11

Asusove pametne telefone iz ZenFone linije koristi preko 30 milijuna ljudi, a ova tajvanska kompanija danas je predstavila svoje nove adute - tri telefona čija se cijena kreće od 249 do 499 dolara

VIDEO

Asus je dan prije službenog početka Computex sajma na Tajvanu predstavio paletu novih uređaja, među kojima su i novi modeli pametnih telefona iz ZenFone 3 linije. Uz novi dizajn i atraktivnu cijenu (za osnovni model) dolaze i sa mogućnostima koje baš i ne viđamo na drugim uređajima.

ZenFone 3

Asus se pohvalio kako njihov ZenFone koristi više od 30 milijuna ljudi diljem svijeta, a novi model zasigurno će pronaći svoje fanove. ZenFone 3 dolazi s 5,5-inčnim ekranom, a osnovna verzija s 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije stajat će 249 dolara. Za model s 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije morat ćete izdvojiti nešto više. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovaj mobitel pokreće Qualcommov Snapdragon 625 procesor, a opremljen je i 16 MP kamerom. Za selfije tu je 8 MP prednja kamera. 

ZenFone 3 Deluxe

ZenFone 3 Deluxe je Asusov top mobitel za kojeg su istaknuli da je "savršenstvo dizajna" jer su uspjeli sakriti linije od antene na uređaju. 

Mobitel ima 5,7-inčni ekran rezolucije 1080x1920 piksela. Pokreće ga Qualcomm Snapdragon 820 procesor, a baterija kapaciteta 3000 mAh trebala bi biti dovoljna za cjelodnevno korištenje mobitela. Ovisno o verziji, mobitel može biti opremljen s impresivnih 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. 

Za besprijekorne fotografije tu je 23 MP stražnja kamera te 8 MP prednja. Cijene će se, ovisno o modelu, kretati od 499 dolara.

Asus ZenFone 3 Ultra

ZenFone Ultra sa svojim 6,8-inčnim ekranom nije model za svakoga, no i on će naći fanove koje će privući prvenstveno primamljivom cijenom koja od 479 dolara. Opremljen je istom kamerom kao i Deluxe model, no baterija mu ima veći kapacitet - 4600 mAh. Uz toliko veliku bateriju, Asus vas je odlučio učiniti najboljim prijateljem u društvu jer ćete svojim telefonom moći dopuniti i druge gadgete. 

Pokreće ga Qualcommov Snapdragon 652 procesor, a osnova verzija dolazi s 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. No, na tako velikoj dijagonali, puno bi bolje bilo da je ekran veće rezolucije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle