Tech

Komentari 0

Centar za 20 zemalja: Vertiv u Zagrebu posjetio i W. Kohorst

Centar za 20 zemalja: Vertiv u Zagrebu posjetio i W. Kohorst

Jedan od vodećih dobavljača na području telekom i IT infrastrukture u Zagrebu ima prodajno servisni centar za 20 europskih zemalja, ali je i proizvodni centar na području modularnih podatkovnih centara

Vertiv je jedna u nizu američkih kompanija na podrručju Hrvatske, a njihov zagrebačkih ured, koji zapošljava više od 200 ljudi, posjetio je i američki veleposlanik W. Robert Kohorst koji se upoznao s  poslovanjem, izazovima i njihovim pogledima na tržište. 

Jedan od vodećih dobavljača na području telekom i IT infrastrukture u Zagrebu ima prodajno servisni centar za 20 europskih zemalja, ali je i proizvodni centar za EMEA regiju na području modularnih podatkovnih centara te Vertiv globalni svjetski centar u dizajniranju podatkovnih centara.

Tvrtka posluje kao podružnica Vertiva (NYSE: VRT), svjetskog lidera i vodećeg dobavljača na području telekom i IT infrastrukture, čiji klijenti uključuju 70% tvrtki koje se nalaze na listi Fortune 500.

Uprava Vertiva, koju čine Vlasta Brozović, Igor Grdić i Viktor Petik, Kohorsta je upoznala sa stručnim timovima koji su temelj uspjeha same tvrtke.

- Velika nam je čast ugostiti veleposlanika g. Roberta Kohorsta i prezentirati mu naše poslovanje. Ovaj posjet također je potvrda svega što radimo i smjera u kojem idemo. Tržište podatkovnih centara razvija se velikom brzinom i sve veći broj kompanija traži inovativna i kvalitetna rješenja. Naša posvećenost kvaliteti i razvoju novih infrastrukturnih rješenja omogućuje našim klijentima uspješno poslovanje, odnosno bržu i uspješniju digitalizaciju poslovanja - izjavio je Igor Grdić, član Uprave Vertiv Croatia.