Obavijesti

Tech

Komentari 0

Chat botovi: Nova veza između branda i potrošača

Chat botovi: Nova veza između branda i potrošača

Ako ste u potrazi za brzim i bezbrižnim oblikom komunikacije, koji je u isto vrijeme osmišljen kako bi vas zabavio i pružio vam korisne informacije, definitivno biste trebali razmisliti o Viberovim chat botovima.

VIDEO

Najčešće ih koriste slavni brendovi ili organizacije koji pomoću njih komuniciraju s kupcima ili pratiteljima ili im omogućuju im aktivno sudjelovanje u temama koje ih zanimaju. Chat botovi su kompjuterski programi koji koriste pojednostavljeni oblik komunikacije čiji je cilj ljudima olakšati život pružanjem informacija i odgovaranjem na pitanja, a sve putem samo jednog klika. Botovi su novi način komunikacije s korisnicima i potencijalnim potrošačima, koji omogućuje osobniju interakciju i potencijalnim kupcima pruža zanimljiviji tip veze s brendovima, koji im je nedostajao.

Do porasta u korištenju botova došlo je zbog pojačanog korištenja aplikacija za slanje poruka, dok istraživanja pokazuju da je preko 66% ljudi takve aplikacije koristilo za komunikaciju s brendovima. Postoje tisuće Viber chat botova, koji pokrivaju najrazličitije teme - nije bitno zanimaju li vas sport, glazbeni festivali, recepti, moda ili nešto drugo, pretplatom na odabranog chat bota bez problema ćete pronaći ono što vas zanima, od brzog savjeta do ekskluzivnih "behind the scene" sadržaja.

Pošto smo uvjereni da s chat botovima zaista vrijedi porazgovarati, odlučili smo s vama podijeliti 3 ponajbolja bota na Viberu:

Postani Barcin Fan mjeseca
FC Barcelona i Viberova krovna tvrtka, Rakuten, prošle su godine objavile svoje partnerstvo, pri čemu je Viber postao službeni komunikacijski kanal FC Barcelone. Partnerstvo nam je omogućilo predstaviti vam ekskluzivne Barca stickere i organizirati uzbudljive nagradne igre.

Službeni Barcin bot daje vam priliku unaprijed prognozirati rezultate utakmica, nakon kraja možete glasati za svog Igrača utakmice, a pritom skupljate bodove i osvajate nagrade. Svakog mjeseca, najsretniji (i najvještiji!) navijač osvaja titulu "Barcin Fan mjeseca" i jednu od nevjerojatnih nagrada. Nakon što ste skupili potrebne bodove, možete se pohvaliti prijateljima i pomoći im da i oni osvoje nagrade. Pokažite im svoje vještine pogađanja rezultata i koliko ste se visoko popeli na in-chat bodovnim ljestvicama. Svaki put kad u chatu podijelite svoju prognozu, u vašoj se grupi automatski kreira ljestvica koja se osvježava u realnom vremenu. Prate se bodovi svih sudionika i svakoga tjedna netko od vas postaje najveći Barcin fan.


Forksy
Dnevno praćenje programa dijete i ručno upisivanje svake sitnice koju ste pojeli tijekom dana može biti vremenski neizvedivo i, iskreno, nije nešto čemu se svatko može posvetiti na duže razdoblje.

Forksy je bot koji vam pomaže jesti zdravije, dok istovremeno za vas prati unos kalorija. Jednostavno upišite točno što ste pojeli ili popili, a Forksy će izračunati kalorije i ponuditi vam savjet oko nutricionističke vrijednosti pojedine hrane za koju vjeruje da je bolja alternativa. Forksy korisnicima nudi i vođenje detaljnog nutricionističkog dnevnika koji sadrži iznose kalorija i popis konzumirane hrane. Ukoliko vam je cilj izgubiti na težini, Forksy vam može pomoći držati se plana prehrane kroz dan.


Tech Talk
Budite u tijeku s najnovijim vijestima iz poslovnog svijeta, pratite sve novosti oko kompjuterskih igara, popularnih aplikacija i botova i još mnogo toga. S Tech Talkom nećete propustiti niti jedan novi članak jer bota možete zatražiti da vam redovito šalje obavijesti, a možete ga i odabrati koje vas teme zanimaju. Tech Talk je posebno zanimljiv tech entuzijastima.

Sad kad smo vas upoznali s našom listom TOP 3 Viberovih chat botova, predlažemo vam da ih što prije isprobate klikom na ovaj link http://lp.viber.com/chatbots-cee-pr/. Nevjerojatno su zabavni, ali i korisni, i sigurni smo da ćete na brz i visokopersonaliziran način pronaći točno ono što vas zanima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Moletu jedite umjesto bakalara, a trlju frigajte za 'fritto misto'
FINA RIBA ZA SVAČIJI DŽEP

Moletu jedite umjesto bakalara, a trlju frigajte za 'fritto misto'

Manje popularna riba je jeftinija, a dostojna je zamjena za bakalar i lignje. Isprobajte frigane trlje, paštetu od molete i 'fritto misto' - neće vas 'udariti po džepu'