Tech

Komentari 4

Chatajte brže i kvalitetnije na najnovijoj verziji - Vibera!

Chatajte brže i kvalitetnije na najnovijoj verziji - Vibera!

Popularna aplikacija ponovno oduševljava svoje korisnike - poruke se isporučuju duplo brže uz ažuriran izvještaj o primitku poruke.

TEL AVIV - Kolovoz, 2018 - Viber, vodeća aplikacija za razmjenu poruka s 1 milijardom registriranih korisnika, slavi najnovije poboljšanje usluga nudeći čak 2 puta bržu razmjenu poruka. Dodatno, Viber predstavlja i novi poboljšani dizajn za brže dopisivanje i chat platformu koja nije samo izrazito lijepa već i jednostavna za korištenje.

Jeste li se ikad dopisivali i razmišljali - je li osoba uopće vidjela poruku? Zašto ne odgovara? Dopisivanje putem Vibera u stvarnom vremenu sada je još brže i lakše kroz novi ekran chata, a lakše ćete pratiti i sve svoje prijatelje i chatove. Kao dio Viberovog makeovera, korisnici su sada postali dijelom zajednice s dodatno poboljšanom uslugom:

Također, Viber je dodatno unaprijedio obostrano šifriranje (end-to-end encryption), čime je osigurao svoje mjesto na vrhu ljestvice najsigurnijih aplikacija za razmjenu poruka. Korisnici znaju kako korištenjem Vibera njihov sadržaj ostaje 100% privatan jer se ne dijeli s trećim stranama, a ni sam Viber mu ne može pristupiti.

“Pružajući vrhunsko iskustvo komuniciranja stotinama milijuna svakodnevnih korisnika Vibera je ono što pokreće našu inovativnost. Željeli smo pružiti korisnicima novi i svježiji izgleda same aplikacije, koji se prenosi i na samu funkcionalnost platforme” rekao je Ofir Eyal, Potpredsjednik Odjela za razvoj proizvoda u Viberu . “Naše se djelovanje temelji na međusobnoj komunikaciji i povezivanju. Sada, gdje god se nalazili u svijetu, imat ćete najbržu uslugu koja je i dalje zadržala svoju vizualnu atraktivnost i zabavan duh.”

Novo iskustvo bržeg dopisivanja dostupna je korisnicima iPhonea diljem svijeta, a uskoro će i korisnici Androida dobiti istu mogućnost. Iskusi novi, atraktivan ekran chata s još bržom razmjenom poruka – skini najnoviju verziju Vibera već danas na https://www.viber.com/download/