Obavijesti

Tech

Komentari 82

Dečki, evo mene u nogometu: Bolt debitira u novom PES-u!

Dečki, evo mene u nogometu: Bolt debitira u novom PES-u!
1

I MARADONA JE TU Konami je objavio video iz PES-a 2018 u kojem će prvi put zaigrati - atletičar. Japanci su se dogovorili s Maradonom koji je također u igri, a tu je i Dinamo kao jedini hrvatski klub

VIDEO

Od 0 do 100 za 9.58 sekundi, od 0 do 200 za 19.19 sekundi. Pa ti njega čuvaj. Najbolji sprinter svih vremena stiže u PES 2018, simulaciju nogometa koja 14. rujna izlazi za PS4, XBO, PS3, X360 te PC. Usaina Bolta imat će oni koji prednaruče igru.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Čuli smo da voli PES

- Još nismo odlučili kakve će ocjene imati. No jedno vam mogu reći, bit će najbrži, ha, ha, ha - rekao je jedan od ljudi iz razvojnog tima igre.

- Kad smo čuli da voli PES, nismo previše razmišljali. Nazvali smo ga i pristao je. Bilo mu je bitno da ga napravimo što vjernije, njegove pokrete i slavlja - dodao je čovjek iz Konamija.

Dinamo i Hrvatska u igri

Kao i gotovo svake godine (osim kod prelaska na novi engine) bit će to 'ušminkavanje' prethodne verzije s nekim poboljšanjima i novitetima poput 'strateškog diblanja', dodatnih oblika izvođenja slobodnjaka te igrača koji će sad moći zagraditi loptu i sačuvati je dok mu se otvore suigrači, a tu je i Real Touch+ sustav.

PES je u traileru pokazao i četiri licencirane momčadi, Barcelonu, Atletico Madrid, Borussiju Dortmund i Liverpool. Konami je ovaj put prenio čak i vjernu unutrašnjost svakog od stadiona spomenutih momčadi, uz standardno dobar PES ID koji vjerno prenosi različite načine trčanja i kretanja igrača, driblinga i pucanja.

Dinamo je jedini licencirani klub iz Hrvatske, a moći ćete i pokazati da je Island itekako pobjediv igrajući s Hrvatskom u utakmici u kojoj ćete moći napraviti čak tri zamjene.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama