Obavijesti

Tech

Digiday Media Awards Europe: 24sata odnijela čak dva zlata!

Digiday Media Awards Europe: 24sata odnijela čak dva zlata!

24sata su nominirana u osam kategorija s najvećim svjetskim igračima: Vice, Refinery29, Bussines Insider, Reuters, a u ove dvije kategorije potukli smo i CNN

Na Digiday Media Awards Europe  24sata je osvojio dva zlata! Joomboos serija Isti san najbolja je u kategoriji Best brand video, a stručni žiri Grand prix dodijelio je i 24sata Native studiju. Nagrade su na dodjeli u Londonu preuzele Anela Kuburaš, urednica News videa i Nataša Šudelija, voditeljica Native tima. 24sata su nominirana u osam kategorija s najvećim svjetskim igračima: Vice, Refinery29, Bussines Insider, Reuters, a u ove dvije kategorije potukli smo i CNN. 

- Ponosni smo na sinergiju svih odjela i platformi u 24sata, jedino tako možemo kreirati najbolji proizvod za našu publiku i u tome je naša najveća snaga. Video i native su u ogromnom porastu, super je biti u ovakvoj konkurenciji - rekla je Anela Kuburaš.

Voditelj video odjela  i JoomBoosa Matej Lončarić dodaje: 'Ovo je već deseto priznanje za JoomBoos, a četvrta za seriju Isti san, koja je prva serija u regiji koja se prikazuje isključivo na YouTubeu. U strategiji do kraja godine nam je izraziti fokus na originalnom sadržaju u kojem smo najbolji. Isti san je samo jedan od njih. Tu su i Konačni obračun, Ljubav ide kroz želudac, Prank'd, Videostar itd., a otvaramo i nove platforme'.  

- Ovo je samo potvrda da je sve što smo napravili do sada i što ćemo tek napraviti iskorak u pravom smjeru. Čekaju nas veliki projekti ove godine tako da smo i sljedeće godine u Londonu - kaže Nataša. 

24sata su Digiday već osvojila za najbolje Facebook liveove i JoomBoos Videostar talent show. 

- Osam finala među svjetskom elitom! Mogu samo reći da je svaka naša nagrada produkt rada cijele redakcije i teamworka - rekao je glavni urednik 24sata, Goran Gavranović. 

Pogledaj  nagrađenu seriju ISTI SAN:

Pogledaj  drugu seznou  serije ISTI SAN: