Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
28 komentara

DIP napravio aplikaciju: Ovdje možete pratiti rezultate izbora

Mobilne aplikacije su dostupne za Android smartphone (Google Play) i za iPhone (AppStore) te je za korištenje potrebno instalirati najnoviju verziju aplikacije ili nadograditi postojeću

28 komentara

Uoči nedjeljnih izbora za predsjednika Republike Hrvatske, Državno izborno povjerenstvo (DIP) pripremilo je mobilne aplikacije za kontrolu zapisnika i za uvid u rezultate glasovanje – mIzbori, namijenjene članovima biračkih odbora te javnosti.

Mobilna aplikacija za kontrolu zapisnika namijenjena je prvenstveno članovima biračkih odbora te je dostupna na poveznicama:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.apisit.kontrola.zapisnika

https://apps.apple.com/us/app/kontrola-zapisnika/id1146485103?ls=1.

Za predsjedničke izbore određeno je 6533 biračka mjesta te isto toliko biračkih odbora koji imaju po šest članova, dakle gotovo 40 tisuća članova. 

Foto: screenshot/

Mobilna aplikacija za uvid u rezultate glasovanja – mIzbori namijenjena je javnosti za uvid u rezultate glasovanja. Dostupna je na poveznicama:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.apisit.mIzbori

https://apps.apple.com/us/app/mizbori/id1051279896?ls=1.

Mobilne aplikacije su dostupne za Android smartphone (Google Play) i za iPhone (AppStore) te je za korištenje potrebno instalirati najnoviju verziju aplikacije ili nadograditi postojeću.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message